Telekom Romania Mobile în trimestrul al doilea din 2024: venituri totale de 66.7 milioane de euro şi o creştere a bazei de abonaţi de 4,7% de la an la an

A.F.
Companii / 8 august

Telekom Romania Mobile în trimestrul al doilea din 2024: venituri totale de 66.7 milioane de euro şi o creştere a bazei de abonaţi de 4,7% de la an la an

La sfârşitul celui de-al doilea trimestru al anului 2024, Telekom Romania Mobile a înregistrat 1.951 millioane utilizatori pe bază de abonament, în creştere cu 4.7% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, continuând trendul crescător al bazei de abonaţi început în trimestrul patru al anului 2020. În aceeaşi perioadă, baza totală de abonaţi a fost de 3.60 milioane utilizatori, în scădere cu 11.4%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, influenţată de optimizarea unor activităţi de marketing, conform unui comunicat remis redacţiei.

La 30 iunie 2024, Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale de 66.7 milioane euro, în scădere cu 3.7%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023. Veniturile din servicii mobile au fost afectate de promoţiile oferite pentru retenţia clienţilor în perioadele anterioare, precum şi de scăderea cu 50% a ratei de terminare a apelurilor, implementată la începutul anului 2024. Alte categorii de venituri s-au aflat pe un trend pozitiv în acelaşi trimestru, reflectând în principal vânzări crescute de terminale.

Charalampos Mazarakis, Director General Telekom Romania Mobile: "Rămânem concentraţi pe a oferi clienţilor excelenţă, prin produse şi servicii gândite în acord cu nevoile lor, în timp ce avem în vedere optimizarea şi transformarea business-ului companiei noastre către o experienţă digitalizată."

În iunie 2024, Telekom Romania Mobile a lansat o ofertă specială, adresată atât clienţilor de cartele preplătite cât şi abonaţilor, sub sloganul "Vino în Nelimitat Shop şi ai totul la 3 euro!". Oferta este destinată clienţilor persoane fizice şi antreprenorilor şi vine după lansarea serviciului VoWiFi, care oferă libertatea de a comunica din orice locaţie, prin WiFi internet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb