Tendinţele 2007 - serviciul de telefonie prin internet Skype, consola de jocuri de la Nintendo Wii şi reţelele de socializare pentru clasa business

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 3 ianuarie 2007

Tendinţele 2007 - serviciul de telefonie prin internet Skype, consola de jocuri de la Nintendo Wii şi reţelele de socializare pentru clasa business

Cele mai importante trei lucruri cu valoare de tendinţă în 2007 vor fi serviciul de telefonie prin internet Skype, consola de jocuri de la Nintendo Wii şi reţelele de socializare pentru clasa business, potrivit unei liste prezentate recent de cea mai mare agenţie de publicitate din SUA, JWT.

"Prin examinarea produselor care au succes în acest moment la consumatori, putem identifica trendurile care ne vor modela viaţa în anii care urmează", a spus vicepreşedintele executiv de la JWT Worldwide, Marian Salzman, citat de NewsIn.

Printre primele zece trenduri din 2007 nominalizate de JWT se mai află televizoarele LCD, iPod-urile din ce în ce mai mici, barurile şi restaurantele, clădirile care protejează mediul înconjurător sau autobuzele de şcoală pe bază de combustibil biodiesel (extras din uleiuri vegetale).

Din august 2006, producătorul de echipamente de reţea SMC Networks a anunţat disponibilitatea primului telefon mobil pentru internet în România. Telefonul Wi-Fi, premiat la târgul CeBit şi distribuit în România prin Omnilogic (cel mai mare jucător de pe piaţa locală de distribuţie IT&C), include software-ul Skype, care permite efectuarea de convorbiri telefonice gratuite cu utilizatorii Skype din întreaga lume, fără a utiliza un calculator. De asemenea, Skype permite şi realizarea de apeluri telefonice către liniile obişnuite şi către telefoanele mobile.

Nintendo a scos platforma Wii la vânzare, pentru prima oară, în SUA pe 19 noiembrie, iar în Japonia şi Europa pe 2, respectiv 8 decembrie. Preţul unei console Wii în Japonia este de aproximativ 162 de euro, faţă de 265 de euro cât costă în Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb