Teraplast a devenit membru TEPPFA

C.P.
Piaţa de Capital / 25 mai 2010

Compania Teraplast, furnizor de soluţii şi sisteme integrate în domeniul instalaţiilor şi construcţiilor, a fost acceptată în cadrul TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association), fiind în prezent singurul producător român de tubulatură şi fitinguri din materiale plastice membru al renumitei asociaţii europene, se arată într-un comunicat de presă remis Bursei. Primirea Teraplast în cadrul TEPPFA a fost aprobată cu unanimitate de voturi de către Adunarea Generală a Asociaţiei.

"Acceptarea Teraplast în cadrul TEPPFA este foarte importantă pentru noi, deoarece în opinia noastră certifică faptul că direcţia de dezvoltare a companiei este cea corectă şi în concordanţă cu cerinţele europene în domeniu, în ceea ce priveşte calitatea produselor şi sustenabilitatea standardelor. În ultimii doi ani am investit aproximativ 20 de milioane de euro (80,2 milioane lei) în relocarea, modernizarea şi extinderea capacităţilor de producţie din parcul industrial dezvoltat de companie la Sărăţel, iar în acest moment putem concura la nivel tehnologic cu orice companie internaţională. Realizarile de până acum sunt cu atât mai importante cu cât au fost obţinute într-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere economic" a declarat Florin Urîte, director general Teraplast.

TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association) este o asociaţie comercială ce reprezintă producătorii de sisteme de ţevi şi fitinguri din materiale plastice folosite în infrastructură, instalaţii pentru clădiri şi proiecte civile. Teraplast este al doisprezecelea membru al TEPPFA, ceilalţi membri ai Asociaţiei fiind: Aliaxis, Alphacan, Egeplast, Geberit, Georg Fischer, KWH, Pipe Life, Rehau, Tessenderlo Grup, Uponor şi Wavin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb