TERMENE lansează proiectul TERMENE_AI_360

C.B.
Miscellanea / 28 aprilie 2020

TERMENE lansează proiectul TERMENE_AI_360

TERMENE JUST SRL a încheiat Contractul de Finanţare nr 21/221_ap2/31.03.2020 cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional, pentru proiectul cu titlul "TERMENE_AI_360 - platforma inovativă pentru analiza automată a datelor şi informaţiilor pentru afaceri". Proiectul are o valoare de 21.312.808,64 lei (aprox. 4.5 milioane de euro), se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Prin dezvoltarea platformei TERMENE_AI_360 pentru Data Science (ştiinţa datelor), TERMENE doreşte să aducă îmbunătăţiri semnificative în sectorul de analiză a datelor. Datele colectate şi stocate de aceste tehnologii pot aduce beneficii care să transforme companiile şi societăţile, dar numai dacă le putem interpreta.

Termene.ro a analizat atent cerinţele şi nevoile clienţilor săi şi a decis să investească în Data Science şi Machine Learning - factori cheie pentru diversificarea serviciilor de Business Intelligence şi Risk Management pe care le oferă companiilor.

"Viitorul aparţine inteligenţei artificiale, iar dezvoltarea unui sistem de Machine Learning este un pas necesar în creşterea companiei noastre. Datele reprezintă fundamentul inovării, dar valoarea acestora provine din informaţiile pe care experţii în date le pot culege şi asupra cărora pot acţiona ulterior. Firmele din România au nevoie de metode moderne de analiză a datelor şi a informaţiilor pentru afaceri. Ştiinţa datelor dezvăluie tendinţele şi produce informaţii pe care oamenii de afaceri le pot utiliza pentru a lua decizii mai bune şi pentru a crea produse şi servicii mai inovatoare. Proiectul TERMENE_AI_360, bazat pe inteligenţă artificială, ne va ajuta să venim în sprijinul tuturor companiilor româneşti şi nu numai care vor să beneficieze la maximum de tehnologiile avansate pentru înţelegerea datelor. Mai mult decât atât, credem că extinderea şi adaptarea rezultatului nostru în alte sectoare de activitate va genera multiple efecte economice pozitive", a declarat Ionuţ Fodoca, manager de proiect pentru Termene_AI_360.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb