"Terra" deschide patru reprezentanţe la nivel regional

Cornelia Angelescu
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 21 august 2008

"Terra" deschide patru reprezentanţe la nivel regional

"Terra" este prima companie de pe piaţa utilajelor de cons-trucţii care deschide reprezentanţe de service şi vânzări în ţară.

Victor Vasluian, directorul "Terra Utilaje de Construcţii" SRL, ne-a declarat: "Precizez că inaugurarea va avea loc în oraşul Turda, în ziua de 20 septembrie, în Braşov - 27 septembrie, Timişoara - 4 octombrie, şi Bacău - 11 octombrie 2008. Clienţii noştri vor avea de parcurs o distanţă mult mai mică pentru orice operaţiune, câştigând timp de lucru".

Deschiderea celor patru reprezentanţe va conduce la acoperirea unor zone regionale de interes pentru activitatea companiei. În prezenţa furnizorilor de utilaje de construcţii şi a clienţilor, vor fi organizate sesiuni de demonstraţii cu operatorii de utilaje JCB, unul dintre primii cinci producători de echipament de construcţie din lume.

În fiecare sediu regional, în care societatea a investit câte 500.000 de euro, au fost create echipe formate din 10 angajaţi specializaţi pe vânzări şi service. Aceştia vor comunica direct cu clienţii.

În fiecare an, începând din 2001, "Terra" şi-a consolidat poziţia pe piaţa românească a utilajelor de construcţii. Este o companie cu capital austriac, care activează pe domeniul specializat al utilajelor şi echipamentelor pentru construcţii şi logistice. În ultimul timp, compania a pus accent pe utilajele de construcţii terasiere, echipamentele de ridicat montate pe autoşasiu, stivuitoare şi utilaje de manipulare pentru depozite.

Compania este lider de piaţă la macarale Palfinger, montate pe autocamioane şi dealer JCB pe piaţa de buldoexcavatoare şi miniexcavatoare.

În octombrie 2007, o etapă marcantă a fost deschiderea noului sediu din Bucureşti al companiei. Aria totală de 18.000 mp asigură suprafeţe lucrative, de prezentare şi depozitare, 4.000 mp fiind suprafaţă construită. Aici funcţionează un atelier cu zece linii de lucru, două poduri rulante şi birourile companiei. Investiţia a fost de 5 milioane de euro, 400.000 de euro fiind destinaţi echipamentelor de service. Construcţia respectă standardele internaţionale şi adăposteşte facilităţi tehnologice complete pentru clienţi - ateliere de reparaţii şi montaj pentru macarale montate pe autoşasiu, depozite pentru piese de schimb şi accesorii.

Pe piaţa românească, "Terra" este reprezentant al mărcilor de utilaje şi echipamente JCB, Nissan Forklift, Palfinger şi Jumbo. Pe parcursul anilor a devenit reprezentant al mărcilor HBM Nobas, JCB Vibromax, Comansa şi Crown.

Compania este unul dintre principalii trei jucători pe piaţa românească de echipamente pentru construcţii. Deţine o echipă de peste 100 de lucrători, din care mai bine de 50% activează în domeniul serviciilor.

În 2006, "Terra" a înregistrat o cifră de afaceri de 33 milioane de euro, dublul celei din 2005, iar în anul 2007 a realizat un rulaj de peste 48 de milioane de euro. În primul semestru al anului 2008, "Terra" a marcat o creştere cu 62% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Grupul de firme "Terra" Româ-nia este parte a concernului internaţional "Terra Industrie Holding" din Austria. Holdingul are o experienţă de peste 50 de ani în domeniul utilajelor pentru construcţii şi este prezent în 13 ţări din centrul şi estul Europei.

Victor Vasluian, director al "Terra Utilaje de Construcţii" SRL, ne-a declarat: "Din acest an, pentru o mai bună concentrare a eforturilor pe categorii de clienţi, activitatea companiei s-a împărţit în trei firme. Mai precis: Terra România Utilaje de Construcţii SRL, Terra Palfinger SRL - macarale montate pe autocamioane, Terra Material Handling SRL - echipamente pentru depozite".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb