Thales lansează un nou sistem de identificare biometrică destinat anchetatorilor criminalişti

F.D.
Companii / 22 august 2023

Thales lansează un nou sistem de identificare biometrică destinat anchetatorilor criminalişti

Thales prezintă soluţia Probe & Investigaţii (Evidence & Investigation), o nouă generaţie de soluţii de identificare biometrică dedicate poliţiei şi forţelor de securitate. Soluţia include un set complet de caracteristici bazate pe cloud şi dispozitive biometrice multimodale compacte, pentru o rezolvare mai rapidă a infracţiunilor şi o investigare eficientă a persoanelor de interes, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit Băncii Mondiale, 7 din 10 persoane vor locui în oraşe până în 20501. Această creştere a urbanizării globale se traduce în nevoia de tehnologie pentru a îmbunătăţi securitatea publică. Soluţia Thales răspunde nevoilor forţelor de securitate în materie de rapiditate şi flexibilitate şi sporeşte capacităţile actuale ale operaţiunilor pe teren, permiţându-le anchetatorilor să acceseze instrumente performante de oriunde, de la distanţă, pe telefoanele mobile.

Soluţia Thales include dispozitive compacte care pot capta date biometrice - cum ar fi imagini ale feţei şi ale irisului, amprente digitale şi palmare - oriunde este nevoie de ele, dar şi o capacitate de stocare sigură a datelor şi instrumente de procesare care ajută echipele de criminalişti în timpul investigaţiilor. Forţele de securitate se pot baza pe Thales şi pe experienţa de peste 30 de ani a companiei în domeniul biometriei atunci când iau decizii critice în lupta împotriva criminalităţii, se mai arată în comunicat.

"Datorită aplicaţiei multifuncţionale şi ultra-mobile, fiecare anchetator poate beneficia de faptul că are la îndemână un laborator criminalistic biometric care îi simplifică şi îi accelerează procedurile. Optimizarea timpului este crucială în investigaţii, iar această abordare unică permite accesul la informaţii vitale în câteva minute, accelerând rezolvarea", a adăugat Luc Tombal, director de soluţii de securitate publică în cadrul Thales.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb