The London Tunnels - primul IPO britanic din 2024

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 15 ianuarie

Sursa foto: https://thelondontunnels.com

Sursa foto: https://thelondontunnels.com

English Version

Listarea este aşteptată în ianuarie

The London Tunnels şi-a anunţat intenţia de a lansa o ofertă publică iniţială (IPO) la Bursa de Valori din Londra (London Stock Exchange - LSE), devenind prima listare de pe piaţa britanică din 2024, conform investmentweek.co.uk.

Într-o declaraţie depusă la bursă la data de 12 ianuarie, compania a informat că intenţionează să solicite admiterea pe segmentul standard al pieţei, respectiv tranzacţionarea pe piaţa principală. Conform aşteptărilor, IPO-ul va avea loc în ianuarie 2024, cu o capitalizare de piaţă a companiei de 123 de milioane de lire sterline, la admitere.

The London Tunnels (TLT) a menţionat că va începe plasarea post-admitere a titlurilor de până la 30 de milioane de lire sterline, la un preţ de 2 lire sterline fiecare, după ce a strâns deja 10 milioane de lire sterline.

The London Tunnels vrea să restaureze, reutilizeze şi să readucă la viaţă tunelurile Kingsway Exchange din centrul Londrei, care au fost construite la începutul anilor 1940 şi concepute pentru adăpost în timpul Blitz-ului de la Londra. Blitz-ul se referă la bombardarea continuă a Regatului Unit de către Germania Nazistă în perioada 7 septembrie 1940 - 10 mai 1941, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Deschiderea tunelurilor este aşteptată să aibă loc în 2027.

Compania îşi propune să colaboreze cu "mari societăţi de tehnologie şi de divertisment", alături de muzee şi universităţi din capitala ţării, ca să permită accesul a "până la două milioane de vizitatori pe an, care să exploreze şi să descopere moştenirea şi istoria Londrei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi al Războiului Rece, oferind în acelaşi timp o experienţă digitală, frumos concepută, multi-senzorială, în lumea artelor, naturii şi ştiinţelor".

Angus Murray, CEO al The London Tunnels, a declarat: "Acest set unic de tuneluri, deţinut de o companie britanică, construit de guvernul de la Londra pentru apărarea Marii Britanii, care poate spori şi mai mult reputaţia Londrei ca destinaţie turistică de top, ar trebui să fie listat. În consecinţă, suntem încântaţi să anunţăm intenţia noastră de a ne lista la Bursa de Valori din Londra. Admiterea The London Tunnels la Bursa din Londra le oferă atât investitorilor britanici, cât şi internaţionali, şansa să sprijine, în timp ce deţin o parte din el, acest patrimoniu unic, de neînlocuit şi o atracţie culturală situată în centrul Londrei".

Potrivit oficialului TLT, compania va ajunge la aceeaşi notorietate precum "London Eye", în Londra.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb