"Thinkbig": Francizarea are un impact pozitiv asupra economiei

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #Franciză / 23 februarie 2011

"Thinkbig": Francizarea are un impact pozitiv asupra economiei

Francizarea are un impact profund asupra economiei, ca întreg, este de părere Adrian Gheorghe, directorul general al "Thinkbig" - firmă de consultanţă în domeniul francizei, care susţine că "francizele, în totalitatea lor, însumează aproape un miliard de euro". Motivele care conduc la concluzia că acest tip de afacere aduce un beneficiu economiei naţionale sunt multiple, în opinia domnului Gheorghe.

Francizarea contribuie la scăderea ratei şomajului

Numărul francizelor din ţara noastră este în creştere, o serie de companii dezvol-tân-du-se prin sistem de franciză. Francizarea este considerată un model de succes al secolului al XXI-lea, ne-a spus Adrian Gheorghe, adăugând că, odată cu extinderea francizelor apar noi locuri de muncă, scăzând, astfel, rata somajului.

Afacerile în sistem de franciză se regăsesc într-un număr tot mai mare de industrii şi domenii economice, de la food până la fitness, alimentaţie, retail sau fashion. "Se consideră că indivizii folosesc aproape în fiecare zi serviciile prestate de minim una dintre aceste afaceri", ne-a precizat reprezentantul "Thinkbig".

Francizarea îi ajută pe antreprenori să-şi aleagă afacerea potrivită

În general, demararea unei afaceri noi este un proces destul de dificil de realizat. Francizarea poate reprezenta o opţiune mai la îndemână, potrivit domnului Gheorghe, care subliniază că "francizele reuşesc cu succes să ajute antreprenorii să aleagă cele mai bune oportunităţi existente. Francizaţii aleg domeniul în care doresc să investească şi ştiu ceea ce trebuie să facă pentru a fi de succes în zona lor. Această expertiză poate fi folosită pentru a-i ajuta pe noii antreprenori să aleagă cele mai bune oportunităţi de francizare. În această privinţă, francizorii pot oferi training şi pot îmbunătăţi considerabil scorurile proprietarilor de afaceri".

În aceste condiţii, un număr mare de antreprenori care au ales franciza au dobandit, prin intermediul acesteia, cunoştinţe şi abilităţi pe care, altfel, ar fi fost posibil să nu le dobândească. "În această lumină, francizele funcţioneză ca un motor economic pentru ţară, promovând cu succes antreprenoriatul şi asigurând prosperitatea", susţine Adrian Gheorghe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb