Ţigări în valoare de peste 136.000 lei confiscate de I.T.P.F. Sighetul Marmaţiei

I.M.
Miscellanea / 5 septembrie 2019

Ţigări în valoare de peste 136.000 lei confiscate de I.T.P.F. Sighetul Marmaţiei

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au confiscat, în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate, peste 11.600 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările în valoare de aproximativ 136.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autovehiculul folosit în activitatea infracţională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, transmite un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Acţiunea a fost desfăşurată ieri, 04 septembrie, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.

Un echipaj al poliţiei de frontieră a identificat în curtea unui imobil de pe raza localităţii Lupcina, judeţul Suceava, un microbuz marca Ford Transit Connect, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

Proprietarul imobilului a declarat lucrătorilor noştri că, în timp ce efectua treburi gospodăreşti, o persoană necunoscută a intrat cu microbuzul în curtea sa, l-a abandonat şi a fugit.

Cu acordul acestuia, poliţiştii de frontieră au intrat în curtea imobilului, unde se afla microbuzul şi au observat că în interiorul acestuia erau mai multe colete cu ţigări. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii vehiculului cu ţigări la sediul Poliţiei de Frontieră în vederea continuării cercetărilor, transmite acelaşi comunicat.

În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 11.620 pachete cu ţigări, de diferite mărci, având provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 136.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar microbuzul folosit în activitatea infracţională, în valoare de 6.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, în continuare efectuându-se cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb