Timişoara: A fost pusă piatra de temelie pentru a cincea clădire de birouri CBEC

A.C.
Companii #Imobiliare / 13 august 2014

Timişoara: A fost pusă piatra de temelie pentru a cincea clădire de birouri CBEC

Proiectul "City Business Excellence Centre (CBEC) - Structură de sprijin a afacerilor" beneficiază de o finanţare europeană nerambursabilă în cuantum de 26.365.668,61 lei, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 (POR), Axa prioritară 4 "Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local", Domeniul major de intervenţie 4.1, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Noua clădire de birouri clasa A va fi construită în zona centrală a oraşului.

La ceremonie au participat, alături de dezvoltator, Sorin Maxim, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest, dar şi reprezentanţi ai comunităţii locale de business.

Clădirea, care va fi livrată în al doilea trimestru al anului viitor, va avea o suprafaţă închiriabilă de 9.500 mp destinaţi spaţiilor de birouri şi servicii.

Ovidiu Şandor, dezvoltatorul complexului de birouri, a declarat: "Proiectul nostru va facilita accesul a minim 15 firme, din care un procent ridicat vor fi microîntreprinderi, respectiv întreprinderi mici, la o infrastructură de calitate menită să contribuie la dezvoltarea durabilă a acestora. Mai mult, vor fi create cel putin 160 de noi locuri de muncă de către companiile care vor activa în CBEC".

"În ceea ce priveşte stăvilarul descoperit cu ocazia săpăturilor iniţiale, acesta a fost demontat de către o firmă specializată, sub atenta supraveghere a specialiştilor în arheologie de la Muzeul Banatului. Componentele stăvilarului sunt actualmente supuse unui amplu tratament de curăţare şi conservare, sub îndrumarea unui grup de experţi internaţionali. Remontarea vestigiului în noul amplasament deja pregătit, conform proiectului aprobat de specialiştii Ministerului Culturii, va demara încă din toamna acestui an", se mai arată în sursa citată.

City Business Centre Timişoara este un complex de birouri clasa A, situat în zona centrală a oraşului, ce va include 5 corpuri cu o suprafaţă de 43.000 mp închiriabili. În prezent, sunt date în folosinţă clădirile A, B, C şi D cu o suprafaţă totală de 34.000 mp închiriabili şi un grad de ocupare de 98%. Întregul proiect va fi finalizat în 2015.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb