TinaR atrage investiţii de 3 milioane euro printr-o majorare de capital

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 12 iunie 2007

Acţionarii TinaR SA au decis recent atragerea unor investitori financiari în capitalul social al societăţii, printr-o majorare de capital social în suma de 3 milioane EUR pentru o poziţie minoritară de 49%. Această tranzacţie evaluează TinaR la 6.1 milioane EUR.

Cel mai important acţionar nou atras este fondul olandez de investiţii Middle Europe Opportunity Fund II N.V. administrat de Middle Europe Investment. Aceasta este o companie olandeză independentă de administrare a investiţiilor cu o experienţă de peste 15 ani în gestionarea fondurilor listate, a investiţiilor în real estate, corporate finance şi proiecte de "private equity". Activitatea sa este orientată în principal pe Europa Centrala şi de Est, regiune în care îşi manifestă expertiza şi autoritatea în domeniu.

Planurile TinaR vizează deschiderea a 30 de magazine, consolidând astfel poziţia de lider in domeniul comerţului cu îmbrăcăminte de dama din România pentru segmentul de vârsta 20 - 30 ani.

Rares Jianu (35) si Iulia Sevastina Stoica (34) - acţionarii fondatori ai brandului TinaR, care au creat acest business de la zero încă din timpul facultăţii - păstrează controlul printr-un holding care deţine 51% din TinaR SA.

Fondatorii brandului TinaR au fost asistaţi de casa de avocatură Ţuca, Zbârcea & Asociaţii şi de casa de brokeraj HTI Valori Mobiliare.

"Această infuzie de capital ne va ajuta să creştem accelerat în următorii 3 ani până la masa critică necesară unei listări de succes printr-o oferta publică la Bursă." - declară Rareş Jianu, directorul general al companiei.

"TinaR îşi reprezintă cu succes clienţii, persoane inteligente, tinere şi hotărâte, oferind o expunere favorabilă pieţei de retail vestimentar. Middle Europe Investments crede în viitorul dinamic al companiei şi se angajează să contribuie, alături de parteneri, la creşterea acesteia. Astfel, clienţii TinaR vor beneficia de o valoare adăugată mai mare prin produsele de înaltă calitate şi preţurile competitive. În plus, tot ei vor fi principalii beneficiari ai angajamentului nostru şi în ceea ce priveşte expansiunea reţelei, dezvoltarea de noi soluţii de servicii clienţi şi lărgirea gamei de produse" - declară domnul Peter H.M. Winkelman, managing partner al MEI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb