Tinerii fermieri vor primi o primă de instalare cu 20% mai mare

F.A.
Companii / 25 septembrie 2013

Tinerii fermieri vor primi un sprijin cu 20% mai mare pentru prima instalare ca şefi de exploataţie, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Senatorul Alexandru Cordoş a primit un răspuns favorabil privind implementarea unor programe de sustenabilitate rurală din partea Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin.

Cordoş a declarat că pentru dezvoltarea sectorului agricol este nevoie de o implicare mai puternică a tinerilor. Domnia sa declară: "Programul Naţional de Dezvoltare Rurală are în vedere investiţiile în ferme şi modernizarea satelor din zona rurală. Pentru ca sectorul agricol să se dezvolte cu adevărat este nevoie de o implicare mai puternică a tinerilor şi de facilitarea unor programe de investiţii pentru aceştia. Totodată, instruirea şi informarea corectă se va realiza prin intermediul proiectului iniţiat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale: < Asistenţă tehnică pentru pregătirea perioadei de programare în domeniul dezvoltării rulare 2014-2020 >. Îmi doresc ca aceste măsuri să ajute la dezvoltarea unor resurse puternice în economia noastră şi să ofere un start de succes tinerilor întreprinzători".

Decizia are ca scop reîntinerirea generaţiei, crearea de noi locuri de muncă în sectorul agricol şi stimularea competitivităţii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa declarat că pentru dezvoltarea sectorului agricol este nevoie de o implicare mai puternică a tinerilor. Sa mai declart ca : "Programul Naţional de Dezvoltare Rurală are în vedere investiţiile în ferme şi modernizarea satelor din zona rurală.

    Zona rurala insemnand satele apartinatoare de comune sau si cele apartinatoare de orase,pentru ca in sesiunea 2007-2013 pe masura 313,satele apartinatoare de orase nu erau eligibile si nu inteleg de ce, pentru ca nu sunt diferente de trai,confort si nevoile sunt aceleasi in ambele categori. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb