TIU Holdings sărbătoreşte 34 de ani de inovaţie

R.S.
Companii / 4 octombrie

TIU Holdings sărbătoreşte 34 de ani de inovaţie

Pe 5 octombrie 2024, TIU Holdings (Grupul de companii TIU), cunoscut anterior sub numele de Grupul UTI, sărbătoreşte cu mândrie 34 de ani de prezenţă continuă şi remarcabilă în domeniul soluţiilor şi serviciilor tehnologice din România. Această aniversare evidenţiază nu doar evoluţia excepţională a grupului şi procesul de rebranding iniţiat anul trecut, ci marchează şi un moment esenţial în istoria sa: prima tranzacţie comercială realizată de Infcon, asociaţia familială care a pus bazele acestui grup de companii de succes, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Povestea noastră a început pe 5 octombrie 1990, când vânzarea unui singur laptop Compaq unei universităţi din Bucureşti a simbolizat atât o tranzacţie comercială, cât şi începutul transformării tehnologice a României în era post-comunistă. A reprezentat mai mult decât o vânzare, a fost un pas decisiv către modernitate al unei instituţii educaţionale dornice să intre în era digitală. Într-o perioadă în care accesul la tehnologie era limitat, tranzacţia realizată de Infcon a generat un efect de undă, contribuind la modernizarea sistemului educaţional din România şi impulsionând inovaţia la nivel naţional, potrivit comunicatului.

De-a lungul anilor, Grupul TIU a depăşit numeroase şi diverse provocări de piaţă şi a fost iniţiatorul unor soluţii avansate, devenind lider în fiecare dintre sectoarele în care activează. Dedicarea noastră de a oferi servicii excepţionale şi soluţii inovatoare ne-a permis să construim un portofoliu diversificat, reflectând versatilitatea şi viziunea noastră.

În 2023, Grupul TIU a înregistrat o cifră de afaceri de 186 milioane de euro, consolidându-şi statutul de jucător cheie pe piaţa tehnologică din România. În prezent, Grupul investeşte aproximativ 6 milioane de euro din fonduri proprii în modernizarea şi extinderea infrastructurii tehnologice şi a capacităţii de producţie.

Rebranding-ul de la Grupul UTI la Grupul TIU este o dovadă a angajamentului nostru faţă de evoluţie şi modernizare, fără a ne îndepărta de rădăcinile antreprenoriale. Noul nume înglobează o gamă largă de competenţe şi misiunea de a oferi soluţii de top nu doar în România, ci şi la nivel internaţional. Această schimbare strategică ilustrează dinamismul industriilor în care activăm, precum şi angajamentul companiei de a-şi menţine vii valorile fundamentale, în timp ce fructifică noi oportunităţi, se menţionează în comunicat.

Privind retrospectiv către parcursul nostru, de la acea primă tranzacţie până la grupul de companii cu valenţe internaţionale din prezent, este important să recunoaştem rezilienţa şi dedicarea echipei care a stat la baza succesului Grupului TIU. Munca lor asiduă şi spiritul inovator au fost esenţiale în conturarea reputaţiei şi succesului companiei. Grupul TIU investeşte continuu în resursele umane interne, educând şi formând generaţii de lideri, manageri şi talente tehnice. Acest proces continuu de regenerare este un element cheie al rezilienţei şi sustenabilităţii sale.

Cea de-a 34 aniversare a Grupului TIU nu reprezintă doar un moment de referinţă în istoria sa, ci şi un memento al potenţialului nelimitat de creştere şi inovaţie care defineşte sectorul tehnologic. Pe măsură ce Grupul TIU continuă să-şi extindă orizonturile, nu putem decât să anticipăm cu entuziasm dezvoltările interesante care ne aşteaptă în viitor.

Sărbătorirea acestei aniversări este un prilej de reflecţie asupra realizărilor anterioare, care ne oferă şi o viziune clară asupra oportunităţilor pe care următorii 34 de ani ni le pot aduce, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb