Top Line susţine performanţa sportivă şi donează 10% din vânzări Federaţiei Române de Canotaj

R.S.
Companii / 9 august

Top Line susţine performanţa sportivă şi donează 10% din vânzări Federaţiei Române de Canotaj

Top Line susţine performanţa sportivă şi a decis să ofere o donaţie semnificativă Federaţiei Române de Canotaj, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Compania sărbătoreşte victoria canotorilor români la competiţiilr de la Paris, unde sportivii au câştigat două medalii de aur şi trei de argint, şi lansează, cu această ocazie, campania Into The Sports, prin care, începand de vineri, 9 august, până duminică, 18 august, pe www.topline.ro şi în magazinul Top Line, produsele profesionale din portofoliu sunt disponibile la reduceri de până la 60%. Din totalul acestor vânzări, compania va dona 10% Federaţiei Române de Canotaj, potrivit comunicatului.

Cele mai mare reduceri din aceasta perioadă le au produsele de îngrijire perfect adaptate persoanelor care fac sport, formule curate şi sustenabile, ce respectă conceptul atât de apreciat Clean Beauty. Vorbim de produse profesionale de protecţie solară, de hidratare intensă a pielii şi de regenerare a acesteia după un efort intens, ce pot reprezenta kit-ul de beauty pentru orice persoană activă. Sunt produse ce aparţin unor branduri faimoase precum Babor, Guinot, Moroccanoil, Kevin.Murphy, Joico, Academie, K18 sau Mary Cohr, ele putând fi achiziţionate acum la preţuri extrem de avantajoase.

"Top Line susţine stilul de viaţă sănătos şi performanţa sportivă şi donează 10% din încasările campaniei Into the Sports Federaţiei Române de Canotaj, al cărui partener suntem de mai bine de trei ani. Îi felicităm pe toţi sportivii care au participat anul acesta la competiţiile de la Paris, pe medaliaţii României, şi ne dorim să contribuim, şi prin această donaţie, la îmbunătăţirea condiţiilor de antrenament şi de pregătire pentru marile competiţii viitoare", declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Printre produsele perfect adaptate sportivilor, aflate în promoţiile Top Line, se află fiolele Dr. Babor cu ceramide, ce refac bariera cutanată, serumul hidratant DermActe - cu 4 tipuri de Acid Hialuronic pentru hidratare intensivă, produsele cu FPS şi hidratare Mary Cohr ce protejează funcţiile naturale ale pielii, calendarul cu fiole Academie Advent, cu protecţie antioxidantă pentru piele, produsele pentru îngrijirea părului, cu protecţie solară, Vitality's Care & Style Sole, şamponul Kevin.Murphy Re.Store, cu rol de curăţare şi reparar)e, masca K18 ce repara părul deteriorat în doar 4 minute, uleiul tratament Moroccanoil care, pe lângă hidratarte şi reparare, oferă şi o barieră împotriva impurităţilor din apa sărată sau a clorului din bazin.

Campania Top Line - Into the Sports a fost anunţată oficial în caderul evenimentului de prezentare a lotului de canotaj al României, după revenirea în ţară de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb