Tour-operatorul ucrainean Join UP!TM se lansează pe piaţa din România, cu zboruri proprii

F.D.
Companii / 29 august 2022

Tour-operatorul ucrainean Join UP!TM se lansează pe piaţa din România, cu zboruri proprii

Join UP!TM România este noua agenţie de tour-operare care intră pe piaţa din România. Vânzările vor începe la mijlocul toamnei, cu primele operări programate pentru sezonul de vară 2023. Agenţia va opera zboruri proprii cu plecări din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, noul tour-operator se numără printre companiile care fac parte din brandul Join UP!. Entităţile sub brandul Join UP! distribuie pachete turistice prin intermediul a 10.000 de agenţii de turism pe toate pieţele pe care operează, atingând o cifră de afaceri anuală de 400 milioane de dolari, în 2021. În Ucraina şi Moldova, tour-operatorii deţin cote de piaţă de 40%, respectiv 45%. În statele baltice, unde operaţiunile abia au început anul acesta, afacerile au atins deja 19% în rândul operărilor către Turcia.

În prezent, Join UP!TM România este în curs de finalizare a negocierilor pentru peste 160 contracte exclusive cu hoteluri populare şi reţele hoteliere, oferind peste 1600 hoteluri pentru rezervări.

"Intrarea pe piaţa din România este un pas important pentru continuarea expansiunii noastre globale. Suntem entuziasmaţi de oportunităţile oferite de piaţa turistică din România şi ne dorim să prezentăm propunerile noastre comunităţii profesionale locale şi tuturor locuitorilor ţării", spune Oleksandr Alba, co-fondatorul Join UP!TM şi SkyUp Airlines.

"De mai bine de 12 ani oferim cu succes oportunităţi de a călători. În prezent, suntem prezenţi pe pieţele din Ucraina, Moldova, Kazahstan, Estonia, Letonia şi Lituania, urmând ca, în curând, să deschidem birouri şi în alte ţări europene. Portofoliul nostru include o gamă largă de operări, atât opţiuni accesibile oricărui buget, cât şi unele exclusiviste. În toţi aceşti ani am organizat vacanţe pentru peste 5,5 milioane de turişti, mulţumind cele mai diverse aşteptări", a mai adăugat Oleksandr Alba.

Concentrându-se pe distribuţia prin intermediul agenţiilor de turism, compania a creat un sistem eficient pentru dezvoltarea şi susţinerea agenţiilor partenere. Este vorba, în primul rând, de condiţii speciale pentru comisioane şi bonusuri, de un sistem de instruire şicuratoriere, precum şi de sprijin în promovarea pachetelor de călătorie.

Primii paşi în România

În România, oferta Join UP! TMse va concentra mai întâi pe destinaţiile toamnă-iarnă:

-Hurghada şi Sharm El Sheikh, Egipt

-Antalya, Turcia

-Dubai, Emiratele Arabe Unite

-Tenerife, Spania

Majoritatea destinaţiilor vor fi operate deSkyUp Airlines, care este partenerul strategic al touroperatorului. SkyUp Airlines dispune de 12 aeronave Boeing 737 cu o vechime medie de 14 ani. Zborurile pentru Join UP! către Dubai (EAU) vor fi operate deFlyDubai.

Marius Surdu, CEO al Join UP! TM România

În prezent, touroperatorul vrea să reunească o echipă profesionistă de manageri de vânzări care împărtăşesc valorile companiei şi care vor clădi relaţii solide cu agenţiile, principalul canal de distribuţie, pentru a atinge obiective ambiţioase. Compania l-a numit deja pe Marius Surdu în funcţia de CEO al Join UP! România.

În 2023, touroperatorul intenţionează să intre şi pe pieţele din Polonia, Cehia, Ungaria şi Slovacia, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb