Toyota va muta producţia modelului Tacoma din Statele Unite în Mexic

A.I.G.
Companii / 19 ianuarie 2020

Toyota va muta producţia modelului Tacoma din Statele Unite în Mexic

Toyota va opri producţia modelului pickup Tacoma la fabrica din San Antonio, Texas, începând de anul viitor, deoarece va muta producţia în Mexic, dar compania anunţă că nu se vor pierde locuri de muncă în SUA, scrie publicaţia Japan Today, citată de News.ro.

În prezent, la fabrica din San Antonio se construieşte modelul Tacoma, dar şi Tundra. Tacoma se fabrică totodată şi într-o unitate din Baja California, Mexic. La sfârşitul anului trecut, fabrica Toyota din Guanajuato, Mexic, a început de asemenea să construiască modelul Tacoma.

Producţia Tacoma din San Antonio se va opri la sfârşitul anului 2021, iar producţia Sequoia va începe în 2022, a precizat compania.

Vara trecută, Toyota a anunţat că va investi 391 de milioane de dolari în fabrica din San Antonio pentru a mări capacitatea de producţie.

De asemenea, compania a anunţat vineri că a finalizat un proiect de 1,3 miliarde de dolari pentru modernizarea unei fabrici din statul Indiana pentru a majora producţia de vehicule şi care a creeat 550 de locuri de muncă.

Potrivit sursei citate, proiectul de la uzina de asamblare Princeton din sud-vestul statului Indiana a inclus instalarea de echipamente noi şi adăugarea unei tehnologii mai avansate de fabricaţie, astfel încât să poată creşte producţia SUV-ului Highlander. Toyota a spus că investiţia a crescut cu 700 de milioane de dolari şi cu 150 de noi locuri de muncă faţă de cât a anunţat iniţial, la începutul anului 2017.

De asemenea, compania a anunţat că va cheltui 1 milion de dolari pentru un nou program care le oferă elevilor de liceu opţiuni privind o carieră în domeniul producţiei auto.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca era un democrat presedinte, Toyota isi baga picioarele si se cara de tot in Mexic. Fiind Trump presedinte, prima grija a Toyota afost sa dea asigurari ca nu se pierd locuri de munca, ba chiar se infiinteaza inca 550. Asta inseamna sa fie presedinte un patriot, nu un pampalau pentru care ecologia distructiva si egalitatea de gen sunt mai importante decat muncitorul care plateste taxe si impozite. Trump imediat ar fi impus sanctiuni si taxe pt Toyota daca plecau pur si simplu si apoi masinile le vindeau in America ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb