TP-Link a lansat la CES 2023 primele sale routere compatibile Wi-Fi 7

V.G.
Companii / 9 ianuarie 2023

TP-Link a lansat la CES 2023 primele sale routere compatibile Wi-Fi 7

TP-Link® a prezentat la CES 2023 cele mai noi produse şi tehnologii dezvoltate de companie, pentru experienţa de conectivitate a viitorului, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, TP-Link propune o gamă variată de produse care să le aducă utilizatorilor conexiuni de top şi securitate sporită, simplu, rapid şi cu un design atrăgător.

La CES 2023, TP-Link a prezentat produse de ultimă generaţie compatibile cu standardul Wi-Fi 7, dedicate atât consumatorilor casnici, cât şi mediului enterprise, extinzând astfel gama sa de dispozitive ce oferă viteze extraordinare, pentru conectivitate de top.

Unul dintre produsele-vedetă care au primit distincţia CES Innovation Award este sistemul mesh Deco BE95, un produs compatibil Wi-Fi 7 care oferă performanţe excepţionale, de ultimă generaţie şi conectivitate multi-gigabit pentru întreaga casă. Acest produs Wi-Fi 7 quad-band este cel mai rapid sistem Quad-Band Whole Home Mesh Wi-Fi 7 din industrie, integrând cea mai recentă bandă de 6 GHz, o lăţime de bandă de 320 MHz şi 4K-QAM pentru o viteză combinată de până la 33 Gbps pe 16 fluxuri. Fiecare unitate este echipată cu două porturi WAN/LAN 10G şi două porturi WAN/LAN 2,5G pentru o reţea multi-gigabit. Iar datorită tehnologiei TP-Link AI-Driven Mesh, sistemul utilizează algoritmi avansaţi şi Self-Learning pentru a se asigura că reţeaua mesh Wi-Fi este perfectă pentru fiecare locuinţă. Un alt produs-vedetă prezentat de TP-Link la CES 2023 a fost sistemul mesh Deco BE65-5G, care combină în mod inovator tehnologia 5G cu tehnologia Wi-Fi 7, oferind conexiuni ultra-rapide. Este suficient ca utilizatorii să conecteze o cartelă SIM 5G, pentru a se putea bucura de toată puterea noii generaţii Wi-Fi, iar Deco BE65-5G este un sistem mesh cu viteze Wi-Fi tri-band de 11 Gbps, viteze de descărcare 5G de până la 3,4 Gbps şi trei porturi WAN/LAN 2,5G, care este capabil să transforme tot acest potenţial într-o experienţă memorabilă de navigare. Deco BE65 este un alt sistem mesh Wi-Fi 7 prezentat la CES 203, cu viteze tri-band de 11 Gbps şi patru porturi 2.5G.

Nu doar sistemele mesh beneficiază, însă, de compatibilitatea cu cel mai nou standard Wi-Fi 7, ci şi routerele de top prezentate de companie. Continuând performanţa seriei Archer, cele mai noi routere lansate de TP-Link le aduc utilizatorilor experienţe fără precedent. La CES 2023 au fost prezentate patru noi routere, iar cel mai performant dintre ele a fost Archer BE900, cu un design futurist, vertical, care seamănă mai mult cu o consolă de jocuri decât cu un router, cu un ecran LED şi comenzi tactile în partea frontală. Archer BE900 oferă viteze Wi-Fi 7 quad-band de 24 Gbps şi vine cu un design nou, complet diferit faţă de cel al routerelor anterioare. Acesta are 12 antene interne high gain şi oferă acoperire multidirecţională. Echipat cu două porturi WAN/LAN 10G - un port RJ45 şi un port combo RJ45/SFP+ - routerul oferă suport flexibil atât pentru conexiuni prin fibră, cât şi pentru cele de cupru. Cele patru porturi 2.5G suplimentare şi două porturi USB îl fac o soluţie ideală pentru reţeaua viitorului.

Un alt router impresionant este Archer GE800, primul router de gaming Wi-Fi 7 de la TP-Link cu True 10G. Acesta a primit distincţia Innovation Award la CES 2023 şi oferă viteze Wi-Fi de peste 18 Gbps, fiind echipat, de asemenea, cu două porturi 10G şi două porturi 2,5G pentru a satisface nevoi complexe de divertisment acasă, cum ar fi jocurile, 8K AR/VR sau configuraţiile tip NAS. Cu funcţii speciale precum Game Accelerator, GE800 stabilizează conexiunile şi reduce latenţa pentru a vă asigura că jocurile rămân adevărate experienţe imersive.

La CES 2023 TP-Link a prezentat Tapo RV30C Slim, produs distins cu premiul Innovation Awards Honoree, unul dintre primele aspiratoare robot ale companiei, care duce acum performanţa şi eficienţa la un nou nivel. Cu un senzor LiDAR Mini-DTOF compact, RV30C Slim este cel mai subţire aspirator robot cu navigare LiDAR de pe piaţă, fapt care îi permite să cureţe zonele mai greu accesibile. Alimentat de MagSlim LiDAR Navigation, RV30C Slim realizează măsurători la nivel milimetric pentru o percepţie şi o cartografiere mai precisă a locuinţelor, mărind considerabil zona acoperită pentru curăţenie. Tot la CES 2023 a fost prezentat şi RV70 OMNI, cu tehnologie triple-AI şi o staţie Omni pentru a acoperi toate ariile care trebuie curăţate. La acelaşi eveniment, TP-Link a prezentat şi noile serii Tapo RV30, RV10 şi RV10 Plus, produse care vin să completeze armonios gama smart home a companiei.

De asemenea, TP-Link a prezentat noul Homebase Tapo H900, un produs care poate fi considerat "nucleul" conexiunii de acasă, fiind compatibil cu dispozitive bazate pe WiFi, Sub-G, Bluetooth, Matter, Thread şi alte protocoale. Cu H900, utilizatorii pot gestiona toate dispozitivele inteligente Tapo şi se pot bucura de o automatizare fără întreruperi. În plus, Tapo H900 funcţionează ca un centru de supraveghere şi stocare video, permiţându-le utilizatorilor să urmărească vizualizări live de la până la 16 camere simultan.

La CES 2023, TP-Link a lansat şi următoarea generaţie de camere de securitate inteligente. Tapo C325WB este camera de supraveghere Wi-Fi pentru exterior de la Tapo, care vine acum cu un senzor mai performant, pentru a reda imagini în culori mai naturale şi detalii mai vii, chiar şi în condiţii de lumină foarte scăzută. Tapo C325WB oferă, de asemenea, funcţii îmbunătăţite de detecţie AI, este certificată IP66 pentru rezistenţă la apă şi se comportă bine chiar şi în medii dificile cu ploaie şi praf. Alte modele de camere de supraveghere smart prezentate recent sunt şi Tapo C225 (cu funcţie Pan/Tilt şi detectare AI), dar şi Tapo C420S2 - un sistem cu două camere cu acumulatori, care oferă funcţionare neîntreruptă timp de 180 de zile, detectare AI inteligentă şi multe alte funcţii speciale.

O lansare inedită o reprezintă modelul Tapo A200, care vine cu un panou solar ce permite încărcarea constantă, folosind lumina naturală. Printre modelele de top, foarte uşor de utilizat, face parte şi camera de securitate Wi-Fi de exterior Tapo C425 2K QHD, alimentată cu baterii, care este dotată cu o baterie încorporată de mare capacitate de 10.000 mAh şi poate fi montată magnetic oriunde.

Tot din categoria produselor smart home nou lansate face parte şi soneria Tapo D660, o dovadă a importanţei pe care TP-Link o acordă rezolvării situaţiilor reale întâmpinate de utilizatori. În ciuda faptului că există multe sonerii inteligente pe piaţă, puţine dintre ele pot monitoriza partea de jos şi colţurile uşilor. Conţinând o cameră orientată în jos, alimentată de un procesor performant, Tapo D660 le oferă utilizatorilor o supraveghere completă a uşilor şi un unghi de vizualizare ultra-wide, de peste 180°, pentru ca aceştia să poată vedea tot ce se petrece în faţa intrării.

Prima serie de produse TP-Link certificate Matter a fost, de asemenea, prezentată la CES, incluzând prize inteligente, întrerupătoare inteligente, prelungitoare şi becuri smart. Astfel, priza inteligentă Tapo P125M Mini dispune de un design compact pentru a suprapune două conexiuni în aceeaşi priză. Întrerupătorul inteligent Tapo S505D este şi el un produs compatibil cu standarul Matter, care le permite utilizatorilor să ajusteze intensitatea luminii în mai multe moduri. Nu în ultimul rând, becul inteligent multicolor Tapo L535E, certificat Matter, are o intensitate pentru lumină albă de până la 1.100 lumeni şi poate fi şi el foarte uşor integrat în contextul unei case inteligente şi eficiente. Un alt produs prezentat la CES 2023 este senzorul smart Tapo P300, care vine cu multe funcţii performante, precum detectarea scurgerilor de apă, de exemplu, a temperaturii sau a umidităţii.

TP-Link a dezvoltat gama Omada special pentru a le oferi clienţilor din zona de business soluţii de reţea sigure şi fiabile. La CES 2023, au fost prezentate două noi access point-uri Wi-Fi 7 Omada EAP780 şi Omada EAP770. Acestea oferă viteze tri-band de 22 Gbps şi, respectiv, 11 Gbps, iar Omada EAP770 vine cu un port PoE 10G şi o bandă mai largă de 6 GHz pentru a debloca întregul potenţial al Wi-Fi 7, sporind lăţimea de bandă şi reducând, latenţa prin intermediul unor funcţii avansate, cum ar fi Multi-Link Operation (MLO) şi Multi-RU.

Sistemul profesional de supraveghere VIGI de la TP-Link este dedicat protejării afacerilor utilizatorilor, oricând şi oriunde. Funcţiile inteligente, garanţiile de calitate fiabile şi asistenţa de personalizată sunt factori care definesc soluţiile TP-Link, pentru ca business-urile să beneficieze tot timpul de cea mai bună protecţie. Anul acesta, la CES 2023, TP-Link a prezentat două camere de reţea VIGI noi şi inovatoare, modelele VIGI C540V şi VIGI C340S.

VIGI C540V este o cameră pan-tilt color pentru exterior care oferă imagini la o rezoluţie de 4MP şi focalizare variabilă. Prin comutarea fără probleme între un cadru mai amplu şi unul mai strâns, aceasta permite vizualizarea întregului cadru sau, după caz, surprinderea detaliilor mai îndepărtate, fără lag şi fără distorsiunea imaginii, datorită unui algoritm unic TP-Link. Mai mult, aceasta oferă o panoramare de la 0° la 331,3° şi o înclinare de la 0° la 119,8° pentru a acoperi o scenă completă cu o singură cameră. Această cameră este o alegere ideală pentru utilizarea la intrările imobilelor, de exemplu, în parcări ori pieţe, zone care necesită o acoperire de securitate cuprinzătoare fără "zone moarte", care costă mai puţin şi se instalează uşor.

Cele mai multe probleme de securitate se întâmplă pe timp de noapte. Prin urmare, observarea fiecărui detaliu pentru a asigura siguranţa pe timp de noapte este deosebit de importantă. Acum, noua cameră VIGI C340S de la TP-Link poate oferi cu uşurinţă imagini vii şi pline de culoare în condiţii de lumină ultra-scăzută, datorită lentilelor cu deschidere mare, a unui senzor de înaltă sensibilitate şi a unui modul ISP încorporat. Mai exact, datorită deschiderii F1.0 a diafragmei, aceasta captează de 4,5 ori mai multă lumină, lucru care se traduce în imagini cu 45% mai bune. De asemenea, VIGI C340S poate capta clipuri video color şi de înaltă calitate timp de 24 de ore, fără lumini suplimentare, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb