TRADE WINDS - EVENIMENT DE PROMOVARE COMERCIALĂ AL DEPARTAMENTULUI COMERŢULUI SUA Un număr de 100 de companii americane caută oportunităţi de afaceri

A.C.
Companii / 18 octombrie 2017

Un număr de 100 de companii americane caută oportunităţi de afaceri

Peste 100 de companii americane vor vizita Europa de Sud-Est în această săptămână, explorâd oportunităţi atât în începera unei afaceri, cât şi în investiţii, în cinci pieţe regionale, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei, misiunea Departamentului Comerţului din SUA pentru Trade Winds din Europa de Sud-Est este de a aduce companiile şi organizaţiile din 29 de state şi din toate sectoarele industriale pentru a se conecta cu oportunităţile din întreaga regiune.

Erin Walsh, secretar adjunct al Comerţului pentru pieţe globale din SUA şi director general al SUA şi al Serviciului comercial străin, a declarat: "Rata de creştere a pieşelor din sud-estul Europei face ca regiunea să fie o opţiune bună pentru orice companie care doreşte să devină globală. Companiile care intră în Trade Winds sunt cu adevărat înaintea curbei de afaceri, care vizează o regiune care este pregătită pentru o creştere şi o expansiune rapidă".

Trade Winds include un forum de afaceri găzduit în Bucureşti, România, iar companiile şi organizaţiile participante pot opta, de asemenea, pentru Bulgaria, Croaţia, Grecia şi Serbia, informează sursa.

Împreună cu companiile din Statele Unite ale Americii care au legătură cu oportunităţile de export, Trade Winds vor reuni şi organizaţiile de dezvoltare economică din SUA cu companii româneşti care doresc să investească în Statele Unite.

Hans G. Klemm, ambasadorul SUA în România, a menţionat: "România este o gazdă perfectă pentru un eveniment cum este Trade Winds. Companiile americane vor găsi oportunităţi promiţătoare cu noi potenţiali clienţi şi parteneri. De asemenea, echipele de dezvoltare economică prezente se vor conecta cu unele dintre cele mai bune companii din România care doresc să se extindă în Statele Unite".

România a înregistrat o creştere de 5% a PIB în 2016, fiind cea mai rapidă creştere din Europa.

Delegaţia Trade Winds se află în România de astăzi până vineri în această săptămână pentru întâlniri de afaceri şi un forum de afaceri cu apariţii din partea oficialilor locali şi vorbitori din companii şi organizaţii din SUA şi din Europa, inclusiv FedEx, IBM şi guvernul român.

Companiile americane care vor veni la Bucureşti provin din diverse sectoare de activitate, precum apărare, automotive, securitate, agricultură.

Evenimentul este susţinut de Guvernul României.

Mihai Tudose a spus, în Parlament: "România va găzdui Trade Winds, cred că acele 100 de firme care vin în România sunt conştiente mai bine decât mulţi dintre noi de ceea ce înseamnă România drept competitivitate".

Trade Winds reprezintă cel mai mare eveniment de promovare comercială organizat anual de către Departamentul Comerţului al SUA, care anul acesta se află la cea de-a zecea ediţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb