Tradeville vinde Vanguard Asset Management

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 august 2018

Societatea de brokeraj Tradeville a semnat contractul de vânzare privind cesionarea integrală a participaţiei deţinute la SAI Vanguard Asset Management, administratorul fondului Fondului Des­chis de Investiţii ETF - BET Tradeville (simbol TVBETETF), listat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi care replică structura referinţei pieţei noastre de capital, indicele BET.

"Potenţialul cumpărător va depune documentaţia necesară în vederea obţinerii avizului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru finalizarea tranzactiei", arată Tradeville în notificarea trimisă pieţei.

Societatea de brokeraj subliniază că este foarte posibil ca procesul necesar până la finalizarea tranzactiei să fie de durată, pe întreaga sa durată poziţia de control în cadrul acţionariatului SAI Vanguard Asset Management urmând a fi deţinută în continuare de Tradeville.

În notificare nu este menţionat numele potenţianlului cumpărător, dar se subliniază că, potrivit discuţiilor purtate, acesta are intenţia de a dezvolta activităţile curente ale SAI Vanguard Asset Management, inclusiv prin creşterea numărului de fonduri administrate.

În prezent, ETF - BET Tradeville este singurul instrument de tip Exchange- Traded Fund (ETF) tranzacţionabil la Bursa de Valori Bucureşti.

Un ETF este un vehicul de investiţii care, spre deosebire de fondurile mutuale, este tranzacţionat la o bursă, precum acţiunile.

ETF ­ BET Tradeville oferă expunere pe bursa noastră prin replicarea cât mai precisă a performanţei indicelui BET, investind doar în acţiuni din componenţa coşului de acţiuni şi depozite bancare, se arată în descrierea fondului de pe site-ul societăţii de brokeraj.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb