Traian Băsescu îşi depune astăzi candidatura pentru Primăria Capitalei

S.B.
Politică / 16 august 2020

Traian Băsescu îşi depune astăzi candidatura pentru Primăria Capitalei

Fostul preşedinte Traian Băsescu îşi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, informează news.ro.

Băsescu, în prezent europarlamentar este aşteptat la Biroul Electoral Muncipal la ora 13:00.

El candidează din partea Partidului Mişcarea Populară, al cărui fondator este.

Potrivit sursei citate, Băsescu, care a mai deţinut un mandat la Primăria Capitalei în perioada 2000 - 2004, a declarat, luni seară, după ce a fost făcut anunţul privind candidatura sa, că fiecare are şansa lui.

"Fiecare are şansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti", a declarat Traian Băsescu, luni seară, la B 1 Tv, referitor la candidatura sa la Primăria Capitalei.

Băsescu a reiterat ideea că a fost unul dintre cei care au iniţiat susţinerea lui Nicuşor Dan.

Întrebat ce crede despre declaraţia lui Nicuşor Dan potrivit căreia susţinătorii PMP vor vedea avantajele unui vot util şi-l vor vota pe el, nu pe Traian Băsescu, fostul primar general a declarat: "Eu am mai văzut campanii cu vot util. Am văzut prea multe la viaţa mea, prea multe competiţii, ca să cred numai în votul util. Cei care se păcăleasc cu această abordre trebuie să ştie că la votul uninominal este altfel, iar Primăria este despre cineva care poate administra Bucureştiul".

De asemenea, Băsescu a precizat că nu este în competiţie cu Nicuşor Dan, ci cu PSD.

Băsescu susţine că sunt prea multe lucruri în Capitală aşa cum le-a lăsat el după ce nu a mai fost primar general.

Liderul PMP, Eugen Tomac, anunţa deja miercuri că s-au strâns semnăturile necesare pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, în prima zi fiind adunate 11.480 de semnături. " Vă mulţumim tuturor", a scris Tomac care a precizat că acţiunea va continua.

"Vă mulţumim tuturor, avem semnăturile pentru candidatura domnului Preşedinte Traian Băsescu la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. În prima zi s-au strâns peste 11.480 de semnături. Vă aşteptăm şi astăzi alături de noi, continuăm campania de strângere de semnături! Cu Băsescu înainte", a scris Tomac pe Facebook, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. este un bun prilej pentru a se face un recensamant al securistilor , plus procentul inevitabil de cretini cu acte , adica votantii lui petrov , daca nu s-a inteles din prima .

    Basescu cum rezolva cu dosarul Petrov?

     

    Daca eu il votez ce imi garanteaza mie ca votul meu pentru el nu va fi unul pierdut - daca e ales , apoi fiind destituit din functie din motive legale ...votul meu sa fie unul pierdut?  

    Mi-as dori sa vad declaratii si pozitia d-lui Basescu cu privire la validitatea voturilor care vor fi date lui. 

    1. i-au garantat securistii de la putere ca-l spala si de data asta si data viitoare ! ti-e iti poate garanta doar creierul tau ....... daca-l ai !

    turnatorul candideaza la 30 ani de la revolutie! si chiar are votanti! asta da stire!

    Nu știu ce om sănătos la cap ar putea vota un astfel de escroc.

    1. Nu stiu ce om normal crede că tu ești sănătos la cap! Băsescu nu e hoț, nu gândește în termenii ăștia! Nu e un român tipic!

      Flota a disparut prin experimentul Philadelphia ? de asta nu mai avem vapoare ca nu e hot basescu ?

      Aici e Bursa nu Cancan sau Antena 3 ! Uită-te pe internet la Dosarul flota! O sa vezi ca e vorba de vreo 18 harburi de nave ce nu puteau fi preparate! Ceaușescu avea vreo 4-500 de nave! Acum statul român, ca orice stat european nu are nave comerciale.

      Tu stii cât costă andocarea in port: am inteles că peste10000€/oră. Stii ce înseamnă să stai cu un jaf de navă zile într-un port? Navă sechestrata și marinari ținuți luni de zile că garanție a recuperării banilor! 

      Stii de câte ori s-a întâmplat asta marinarilor români prin anii '90? De zeci de ri! Știi de ce multe nave au ajuns în halul ăsta? Ai auzit de firma Crescent? Când avea nevoie de nave,ciment,fier,îngrășămi nte, un telefon scurt iar grija față de nave si marinari,statul român adică Iliescu.Asta-i treaba pe scurt.

      Pot sa-ti explic de 100 de ori proștii sunt imposibil de convins! 

      de ce nu si-au vandut toti navele , ci doar " desteptii " ca tine ? dupa ce ca esti prost , te si kci in drum ! acum statul roman , ca orice stat european , nu are nave comerciale ! ?! , asa ai spus , nebunule ! cheama o vidanja sa-ti scoata kktul din cap , ca oricum creier nu ai .

      În România sunt multe firme PARTICULARE care au nave comerciale,inclusiv una care a moștenit nave din flota statului. Apoi avem noi șantiere navale la Orșova, la Constanța, sunt si șantiere ale străinilor:Damen Galați, Maker Brăila care fac nave performante vândute la extern. Dar,tu nu înțelegi că un stat nu poate avea flota comercială pentru că ar da faliment?

      Care țară europeană are?Esti de o prostie infinită și că orice prost care se respectă nu te-ai uitat la Dosarul flota. Dacă vrei să răspunzi,fi mai clar că nu se intelege nimic si dacă se poate un stat cu flota comercială că exemplu! 

      in primul dosar era prejudiciu de 3oo.mil $ . pe ala l-ai citit ? morar adus de petrov a zis ca-i beneficiu !

      Măi da mare prost mai esti! Păi nici nave nou nouțe nu fac atât! Asta înseamna că Ceausescu ne-a lăsat o flota de aproximativ 5mld$ ale cărei nave nu erau mai noi de 10 ani,iar unele de 30 ani.Si apoi au fost vândute la licitație! Oare Băsescu a regizat totul ?

    Sictir șobolan nenorocit!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb