"Tremend", "Trencadis" şi "Accesa" reprezintă ţara noastră în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA

Mina Irina
Companii / 22 decembrie 2016

"Tremend", "Trencadis" şi "Accesa" reprezintă ţara noastră în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA

"Tremend", "Trencadis" şi "Accesa" reprezintă ţara noastră în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA al celor mai dinamice companii de tehnologie din EMEA, potrivit unui comunicat de presă al companiei de consultanţă trimis Redacţiei.

Companiile româneşti fac parte dintr-un pluton de 39 de companii din Europa Centrală şi de Est care au intrat în clasament, după ce anterior au fost incluse în clasamentul Fast 50, al celor mai dinamice companii din regiune.

Cu o creştere a veniturilor de 13.052%, compania poloneză "Codewise" este cea mai bine plasată din regiune în Deloitte Technology Fast 500 EMEA, ocupând locul al treilea.

Liderul clasamentului este compania suedeză "Fingerprint Cards", care operează în industria biometrică şi are o rată de creştere de 28.000% în ultimii patru ani.

"Tremend", o companie specializată în consultanţă şi soluţii software, este cea mai bine plasată companie românească, ocupând locul 285, cu o rată de creştere de 399%. "Trencadis", un integrator de sisteme IT, ocupă locul 301, cu o rată de creştere de 383%. "Accesa", o companie care accelerează experienţele digitale folosind tehnologii mobile, cloud sau dispozitive conectate, este pe locul 353, cu o rată de creştere de 330%.

"Industria IT din România este de multă vreme recunoscută pentru inovaţie şi echipele sale de profesionişti dedicaţi şi bine pregătiţi. Clasamentul Technology Fast 500 EMEA demonstrează încă o dată că inovaţia generează, în cele din urmă creştere, chiar şi pe o piaţă în curs de maturizare şi tot mai competitivă", a spus Alina Mirea, partener "Deloitte" România şi coordonator local al proiectului.

Ediţia din acest an a clasamentului Deloitte Technology Fast 500 EMEA este dominată de companiile din industria software, care numără peste jumătate dintre participanţi. Sectorul media este reprezentat de 24% dintre companii, în timp ce sectorul comunicaţiilor este pe locul trei (cu peste 10% dintre participanţi). Creşterea medie anuală a veniturilor tuturor companiilor din clasament este de 967%, faţă de 1012%, realizat anul trecut.

Europa Centrală are 39 de reprezentanţi în clasamentul EMEA: Polonia este reprezentată de 15 companii, şase vin din Cehia, patru din Slovacia, în timp ce Croaţia, România şi Ungaria au câte trei companii fiecare. Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Lituania, Serbia şi Slovenia au fiecare câte un reprezentant, conform sursei citate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb