Trend Furniture a înregistrat o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de lei, în anul 2023

S.B.
Companii / 25 iunie

Vlad Florea, CEO Trend Furniture

Vlad Florea, CEO Trend Furniture

Trend Furniture a încheiat exerciţiul financiar al anului 2023 cu o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de lei, în creştere cu 11% comparativ cu 2022, atât în ceea ce priveşte cifra de afaceri, cât şi profitul, potrivit unui comunicat al companiei, remis redacţiei.

Trend Furniture, furnizorul de soluţii complete de amenajări interioare şi mobilier pentru industria HoReCa, şi-a propus, pentru anul în curs, consolidarea poziţiei ca furnizor relevant pentru industria ospitalităţii, atât la nivel naţional, prin extinderea reţelei de parteneri în zone turistice precum litoralul Mării Negre, Bucovina, Valea Prahovei sau Oradea, cât şi la nivel internaţional, continuând expansiunea cu agenţi proprii, în ţări precum Franţa, Austria, Ungaria, Germania şi Republica Moldova.

"2024 este încă un an de creştere a business-ului şi consolidare a poziţiei noastre pe piaţă iar această strategie este confirmată de rezultatele obţinute deja de la începutul anului. În primul trimestru, am înregistrat un avans de peste 50% la venituri faţă de aceeaşi perioadă a anului 2023, iar contractele semnate deja ne fac să fim optimişti. Ne aşteptăm ca investiţiile în noi tehnologii şi extinderea capacităţii de producţie să ne permită să răspundem cerinţelor în creştere ale pieţei şi să ne menţinem ritmul de creştere. Am consolidat relaţiile cu furnizorii, optimizând planificarea livrărilor şi gestiunea financiară, ceea ce ne-a permis să oferim clienţilor noştri termene şi oferte mai avantajoase din perspectiva achiziţiei şi livrării", a declarat Vlad Florea, CEO Trend Furniture.

Trend Furniture a livrat un număr record de proiecte în acest interval, inclusiv proiecte majore pentru multinaţionale - benzinării şi librării. Sectorul de produse ecologice şi sustenabile a cunoscut o dezvoltare semnificativă, prin stabilirea de parteneriate solide cu principalii furnizori. Mai mult, Trend Furniture a oferit sprijin clienţilor care au aplicat pentru finanţări de stat şi europene, punându-le la dispoziţie o gamă largă de produse sustenabile şi ecologice, toate însoţite de documentaţia necesară. Astfel, sprijinul venit din partea Trend Furniture a contribuit la obţinerea unor punctaje mai mari în cadrul proiectelor lor.

"Portofoliul de clienţi şi de produse al Trend Furniture s-a mărit semnificativ în ultimele 12 luni. Am adăugat clienţi noi, multinaţionale sau companii medii, dar ne-am extins şi portofoliul de produse integrând soluţii ecologice şi sustenabile, care au fost foarte bine primite pe piaţă. Cererea a crescut în special din mediul urban, unde clienţii sunt tot mai interesaţi de produse cu design modern şi funcţional, în zonele metropolitane precum Bucureşti şi Cluj-Napoca, unde deţinem showroom-uri. Anul acesta dorim să ne consolidăm poziţia ca furnizor important pentru industria HoReCa şi intenţionăm să formăm o reţea de parteneri care să ducă brandul Trend Furniture în zone cu mare concentrare HoReCa: staţiuni de la malul Mării Negre, din Bucovina, Valea Prahovei, Oradea, etc. Continuăm dezvoltarea relaţiei cu designeri şi arhitecţi români, urmând să încheiem parteneriate solide cu una sau mai multe asociaţii independente de designeri pe care să le susţinem. Pe plan extern, continuăm expansiunea cu agenţi proprii în ţări precum Franţa, Austria, Ungaria, Germania, etc. În măsura în care climatul politico-economic ne va permite, dorim să ne extindem şi în Republica Moldova, deoarece primim tot mai multe solicitări şi din această zonă", a declarat Vlad Florea, CEO Trend Furniture.

Trend Furniture a încheiat recent o investiţie de 200.000 de euro pentru achiziţia de utilaje noi, parte a strategiei sale de dezvoltare pe termen lung. În plus, compania este pe punctul de a finaliza implementarea unui nou soft ERP, destinat să îmbunătăţească eficienţa operaţională şi să sprijine creşterea continuă a afacerii. De asemenea, compania şi-a propus să se mute într-un nou sediu până anul viitor. Noul spaţiu, care va acoperi o suprafaţă de 4.000 mp, va include o zonă de producţie modernizată, un depozit, birouri şi un showroom nou, organizând astfel toate operaţiunile într-o singură locaţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb