Trend Furniture îşi extinde cu 20% portofoliul de furnizori internaţionali

A.D.
Companii / 28 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

Trend Furniture, furnizor de soluţii complete pentru amenajări interioare şi mobilier în industria HoReCa anunţă că îşi extinde cu 20% portofoliul de furnizori internaţionali. De asemenea, depăşeşte pragul de 10.000 de produse şi îşi consolidează astfel poziţia pe segmentul Premium în HoReCa.

Potrivit unui comunicat primit la redacţie, compania a inclus anul acesta în portofoliu şapte noi furnizori internaţionali, fiecare contribuind cu produse de design inovator şi sustenabilitate, astfel că arhitecţii şi designerii de interior pot integra mobilier de înaltă calitate în proiectele lor, aliniate la cele mai recente tendinţe în designul interior. Printre aceştia se numără şi o companie care în 2023 a furnizat fotolii special create pentru a fi folosite în vizite oficiale de Sanctitatea Sa, Papa Francisc.

Noua direcţie strategică vine în contextul în care Trend Furniture a înregistrat o creştere semnificativă de 50% a veniturilor în primul trimestru al anului 2024, faţă de aceeaşi perioadă din 2023, susţinută de creşterea cererii pentru produse premium. Trend Furniture a încheiat exerciţiul financiar din 2023 cu o cifră de afaceri de peste 30 milioane lei, ceea ce reprezintă ocreştere de 11% faţă de anul anterior.

"Anul 2024 reprezintă o etapă esenţială în strategia noastră de dezvolta Trend Furniture, furnizor de soluţii complete pentru amenajări interioare şi mobilier în industria HoReCa, îşi extinde cu 20% portofoliul de furnizori internaţionali şi depăşeşte pragul de 10.000 de produse, consolidându-şi astfel poziţia pe segmentul Premium în HoReCa. Compania a inclus anul acesta în portofoliu şapte noi furnizori internaţionali, fiecare contribuind cu produse de design inovator şi sustenabilitate, astfel că arhitecţii şi designerii de interior pot integra mobilier de înaltă calitate în proiectele lor, aliniate la cele mai recente tendinţe în designul interior. Printre aceştia se numără şi o companie care în 2023 a furnizat fotolii special create pentru a fi folosite în vizite oficiale de Sanctitatea Sa, Papa Francisc.

"Anul 2024 reprezintă o etapă esenţială în strategia noastră de dezvoltare. Prin integrarea acestor branduri de prestigiu, ne propunem să ne afirmăm ca furnizor de top în industria HoReCa şi să atragem atenţia designerilor şi arhitecţilor care caută calitate şi inovaţie. Răspundem astfel nu doar cerinţelor pieţei, ci şi tendinţelor în materie de sustenabilitate şi design", a declarat Vlad Florea, CEO Trend Furniture.

Pentru a susţine strategia de creştere, Trend Furniture a semnat parteneriate cu branduri internaţionale de top, cunoscute pentru excelenţa în design şi calitatea materialelor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5981
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3070
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9688
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.6543

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb