Tricolorii, învinşi de arbitraj în Turcia

Dan Nicolaie
Sport / 12 august 2010

Tricolorii, învinşi de arbitraj în Turcia

Echipa naţională a României a pierdut în faţa Turciei, scor 0-2, ultimul meci amical înainte de startul în campania pentru Euro 2012, dar rezultatul este unul influenţat decisiv de deciziile brigăzii de arbitri. Echilibrul a fost rupt în minutul 82, când centralul Milorad Mazic (Serbia) a acordat un penalty absolut inexistent la o intervenţie la minge a lui Cociş. Trebuie menţionat că prima ocazie a turcilor a apărut abia în minutul 56, echipa lui Răzvan Lucescu controlând jocul, Bilaşco şi Daniel Niculae ratând câteva ocazii mari de joc. Echipa României a evoluat destul de bine, cu plusuri la determinare şi disciplină tactică, existând speranţe pentru campania următoare. "Au fost greşeli mari de arbitraj şi e păcat de munca băieţilor. A fost un adversar tehnic, valoros, au avut un plus de valoare, dar în joc am compensat, am stat bine pe teren, am recuperat mingea şi am avut contraatacuri periculoase. Ar fi fost just un egal ", a declarat Răzvan Lucescu la TVR 2.

Se impun şi câteva precizări: Bănel Nicoliţă (umilit de selecţioner, care l-a schimbat după 11 minute de joc) nu reprezintă o soluţie pentru prima echipă, Florescu nu are anevergura necesară pentru a coordona jocul iar Dănănae mai are nevoie de meciuri în prima ligă pentru a face faţă onorabil în banda dreaptă a naţionalei. Prepeliţă (Craiova), Axente (Timişoara), Lazăr (Rapid), Torje (Dinamo), Varga (Sportul) sunt câţiva dintre jucătorii care ar putea aduce un plus de forţă formaţiei tricolore.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Echipa are potential, Lucescu trebuie sa scape de cateva "obsesii" si poate vom avea o sansa la calificare. Corecte observatiile, Nicolita este un baiat modest si simpatic, dar nu e de echipa nationala.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb