Trump anunţă pe contul de Twitter al preşedinţiei că vrea să lanseze o reţea socială concurentă

S.B.
Internaţional / 9 ianuarie 2021

Trump anunţă pe contul de Twitter al preşedinţiei că vrea să lanseze o reţea socială concurentă

După ce Twitter i-a suspendat contul personal preşedintele american Donald Trump a declarat că ar putea lansa o nouă platformă concurentă şi că negociază cu diferite alte site-uri, informează Hotnews.

Trump a postat aceste comentarii într-o serie de tweet-uri de pe contul prezidenţial POTUS, care este separat de contul său personal Donald J.Trump. Twitter a înlăturat aceste tweet-uri la scurt timp.

Trump a acuzat Twitter de înţelegere ascunsă cu "stânga radicală" pentru a-i reduce la tăcere pe el şi pe cei care au votat pentru el.

Twitter a suspendat vineri permanent contul lui Donald Trump, invocând riscurile "incitării la violenţă" din partea preşedintelui american în exerciţiu, la două zile după violenţele declanşate de susţinătorii săi care au luat cu asalt clădirea Capitoliului timp de mai multe ore.

Joi, reţeaua socială Facebook şi alte servicii precum Snapchat sau Twitch i-au suspendat de asemenea contul liderului de la Casa Albă, pe o durată nedeterminată.

Însă Twitter conta mai mult decât celelalte pentru Donald Trump - pe această platformă pe care îşi posta cu predilecţie mesajele el avea peste 88 de milioane de urmăritori, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Avea patru ani la dispozitie sa faca ceva contra cenzurii si i-a lasat sa-si faca mendrele. Daca au ajuns niste terminati sa blocheze accesul presedintelui SUA si sa ne spuna ce sa gandim... Dar dupa ce si-a condamnat propriii suporteri, cine o sa-l mai ia in serios? Si cine naiba vrea sa vada gogosile lui despre China care controleaza America, cand el e sluga Israelului?

    1. ai dreptate , dar tu gandesti si traiesti intr-o tara , in care securistii se calca in picioare , si-si baga nasul peste tot , iar Trump s-a nascut si trait in democratie si gandeste diferit . poate si de asta i-a lasat sa-si faca mendrele , cum spui .

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb