Trump îl numeşte pe primarul Londrei "un ratat desăvârşit"

D.V.
Internaţional / 3 iunie 2019

Donald Trump (Sursa foto: Twitter)

Donald Trump (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe primarul Londrei, Sadiq Khan, luni, numindu-l "un ratat desăvârşit" după ce Khan a criticat guvernul britanic pentru decizia de a-l primi într- o vizită de stat pe Trump, relatează Reuters.

"Sadiq Khan, cel care a făcut o treabă foarte slabă ca primar al Londrei, a fost obraznic faţă de preşedintele Statelor Unite, de departe cel mai important aliat al Regatului Unit", a scris Trump pe Twitter chiar înainte ca Air Force One să aterizeze pe aeroportul Stansted, în apropiere de Londra.

"Este un ratat desăvârşit care ar trebui să se concentreze pe infracţiunile din Londra, nu pe mine", a adăugat Trump.

Trump şi soţia sa Melania vor participa la mai multe evenimente în perioada vizitei lor (3-5 iunie): prânzul cu Regina Elisabeta, ceai cu Prinţul Charles, un banchet la Palatul Buckingham şi un tur al Westminster Abbey, biserica în care au fost încoronaţi monarhii englezi de peste 1.000 de ani.

Trump îşi va arăta susţinerea pentru un succesor care preferă un Brexit mai strict şi va cere o abordare mai dură a Marii Britanii cu privire la China şi gigantul de telecomunicaţii chinez Huawei.

Prima zi a vizitei, luni, se va încheia cu un banchet oficial la Palatul Buckingham, unde Trump şi Regina Elisabeta vor rosti discursuri.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ne miram ca la noi a ajuns Dragnea sa conduca tara, pai nici americanii nu-s departe daca au ales asa un presedite idiot.

    1. Cand Londra a devenit un cuib cosmopolit al infractorilor de toate genurile si albii au devenit minoritari este de asteptat ca cei care vor sa-si prezerve drepturile sa fie atacati ca fascisti de catre cei care au venit sa ocupe si sa ceara...Daca albii-europenii s-ar duce in Arabia ar incepe sa urle "colonialism" si toate cele...Din anii 60 au fost avertizati englezii ce va urma. Acum politica tampita a predecesorilor/laburistilor doritori de voturi se va plati. Englezii incep sa dispara, la propriu, ocupati "cu pantecul femeilor noastre", asa cum un cleric islamist din anii 60 a precizat ca vor ocupa Occidentul. Restul Occidentului e pe acelasi faras, de aia acum tragde UE, caci daca raman statele singure sunt nimicite demografic de musulmani/islamisti in maxim 30-50 de ani. Olanda si Belgia deja au mai multi tienri musulmani de sub 20 de ani decat "bastinasi". Adica astia deja si-au f--t norocul si viitorul...e vorba doar de timp...Diferenta inte jihadisit si ceilalti nu este despre cucerire si "indreptarea tuturor catre religia corecta" ci despre cum sa se faca...dar in final toti vor acelasi lucru asa ca bine ati venit in EURABIA...Cand s-a infintat ISIS la Aljazzira 80% dintre respondenti la un pool au aprobat metodele si ideile califatului...

      Iar asta de scrie mai sus...habar nu are ce vorbeste. De la atatea principii ...s-a dus dracului civilizatia. 

      Ne miram cum cum au ajuns cei ca tine sa dea note de buna-purtare romanilor, americanilor si altora !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb