TUI ar putea reveni pe piaţa turistică din ţara noastră

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 16 iulie 2009

Operatorul german de turism TUI ia în calcul includerea litoralului românesc în cataloagele sale pentru sezonul 2010, după o absenţă de trei ani a acestei destinaţii în ofertele TUI, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării şi Preşedinte ANAT, informează Agerpres.

Această posibilitate a apărut după discuţiile pe care preşedinta Asociaţiei Litoral-Delta Dunării şi Primarul Constanţei, Radu Ştefan Mazăre le-au avut, la sediul Danubius TUI, situat în Mamaia, cu reprezentantul TUI Germania, Detleff Hoehne şi cu reprezentanţii TUI Romania, Tim Grosse şi Ciprian Popescu.

În cadrul întâlnirii, primarul Constanţei a prezentat şi oferta de agrement şi divertisment a staţiunii Mamaia, calendarul de evenimente pentru sezonul 2010, precum şi proiectele de agrement care vor fi demarate - teleschiul nautic, croazierele pe mare cu pasageri, cele 4 insuliţe artificiale din Marea Neagră, Marina de yachturi Tomis.

Corina Martin a oferit garanţii pentru negocierea unor taxe de aeroport competitive în raport cu aeroporturile bulgăreşti, pe care Aeroportul Internaţional "Mihail Kogălniceanu" Constanţa să le practice pentru compania aeriană care va opera lanţul de charter către Litoralul românesc.

TUI a solicitat ca staţiunea Mamaia să fie funcţională integral pe durata operării charterului, astfel încât turiştii germani să se poată bucura nu doar de soare şi mare, dar şi de oferta unei staţiuni funcţionale.

TUI va lua o decizie într-un termen de 3 săptămâni, dată până la care se vor lua în calcul ofertele hotelierilor, oferta de parteneriat a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, considerente legate de operarea aeriană, precum şi garanţiile pe care Ministerul Turismului le poate oferi pentru dezvoltarea şi promovarea turismului romanesc

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb