Twitter-ul explodează după ce Kanye West îşi anunţă candidatura prezidenţială

A.P.
Miscellanea / 5 iulie 2020

Kanye West

Kanye West

Kanye West spune că candidează la funcţia de preşedinte. Nu este clar dacă muzicianul este serios sau dacă este vorba despre o cascadă publicitară în favoarea lui, anunţă Bloomberg.

Postarea lui de pe Twitter de sâmbătă seara a devenit instantaneu virală, cu peste 100.000 de retweet-uri în prima oră.

West are 29,4 milioane de urmăritori pe Twitter. "Kanye" a devenit rapid tendinţa numărul unu pe Twitter, din S.U.A.

Dacă West este serios, există o listă lungă de obstacole în direcţia aleasă, care ar fi aproape de neconceput pentru majoritatea candidaţilor, inclusiv începerea unei campanii de la zero în iulie a unui an electoral. El ar trebui să se califice pentru accesul la scrutinul de vot în 50 de state şi districtul Columbia, precum şi să construiască de la zero o organizaţie politică de grad prezidenţial, fără sprijinul unei infrastructuri de partid. În momentul de faţă, West nu pare să fi depus formulare la Comisia Electorală Federală pentru a candida la funcţie, potrivit unei analize a Bloomberg a datelor FEC.

West, în vârstă de 43 de ani, a vorbit ani de zile despre dorinţa de a candida la funcţia de preşedinte, iar anul trecut a declarat unei audienţe că va candida la funcţia de preşedinte în 2024.

El şi soţia sa, Kim Kardashian West, au lucrat de mai multe ori cu preşedintele Donald Trump, inclusiv la eliberarea prizonierilor. West a îmbrăcat o pălărie roşie cu mesajul "Make America Great Again" pentru o întâlnire cu Trump în Biroul Oval în 2018.

Între timp, retweet-urile continuă să se acumuleze, care indică influenţa lui atât în divertisment, cât şi în afaceri.

Cu o săptămână în urmă, acţiunile Gap Inc. au crescut cel mai mult din ultimii 40 de ani după ce a dezvăluit un parteneriat cu rapperul şi designerul. West, a cărui linie de adidaşi - Adidas AG - se vinde în mod obişnuit, va lucra cu compania de îmbrăcăminte care vrea să lanseze o nouă linie pentru bărbaţi, femei şi copii, numită Yeezy Gap.

Trei zile mai târziu, Coty Inc., proprietarul Max Factor şi Covergirl, a ajuns la un acord pentru cumpărarea unui pachet de 20% din afacerea de frumuseţe a lui Kardashian West pentru 200 de milioane de dolari.

Elon Musk, CEO-ul Tesla Inc., care l-a susţinut anterior pe fostul candidat democrat Andrew Yang, a răspuns printr-un tweet lui West: "Ai sprijinul meu complet!"

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ...

    1. Comentariul eliminat se referea la valorizarea culturala si nu facea referire la sex sau rasa .Dar de ce sa ne mai complicam si sa judecam cu capul propriu ,cand e mai simplu si ,probabil mai prudent , sa ne inscriem in curent !

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb