Ucraina mulţumeşte Regatului Unit pentru tancurile Challenger

D.T.
Internaţional / 28 martie 2023

Ucraina mulţumeşte Regatului Unit pentru tancurile Challenger

Ministrul apărării ucrainean, Oleksii Reznikov, a mers astăzi cu un tanc britanic Challenger 2, primul trimis ţării sale de Regatul Unit, conform Agerpres.

Londra a anunţat în ianuarie că va trimite în Ucraina 14 astfel de blindate, menţionând că forţele ucrainene se pregătesc pentru o eventuală contraofensivă împotriva forţelor ruse invadatoare.

Reznikov a scris pe Twitter că primele tancuri din lotul respectiv au sosit în Ucraina şi că "a fost o plăcere să dau o tură cu primul Challenger 2 ucrainean" şi că "aceste maşini fantastice îşi vor începe în curând misiunile de luptă". El a difuzat şi o filmare în care apare în unul din tancurile cu steagul galben-albastru al Ucrainei înşiruite în câmp deschis şi face un gest de aprobare cu degetele mari ridicate.

Ministrul ucrainean i-a mulţumit de asemenea omologului său britanic, Ben Wallace, în engleză. "Minunat, Ben. Este... ceva foarte bun. Mulţumesc mult Regatului Unit din partea Ucrainei", arată sursa.

Ministerul Apărării de la Berlin a anunţat ieri că în Ucraina au ajuns şi 18 tancuri germane Leopard 2 şi 40 de vehicule de luptă pentru infanterie Marder.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Ce tanc minunat,

    la zi de salar cumpar si eu unul 

    Mai bine niste negocieri de pace. Tancuri au si rusii si iar nu se ajunge nicaieri.

    In secolul 21 cand poti vb cu oricine de oriunde gratis, si il poti si vedea, ai acces la toate stirile din toata lumea, si translator instant sa intelegi orice limba noi ne luptam intre noi ca chiorii ca ala-i rus si alalalt ii ucrainan, sau chinez sau american?

    1. Rușii au 3500 de tancuri mai puțin.

      Când te vor călca hoții să-ți amintești ce spuneai pe net, să fii împăciutor și să nu-i omori, mai bine pleci tu din casa ta și-i lași în pace cu lucrurile tale. 

      Minti. Rusii au cu 1000 de tancuri mai mult decat atunci cand au inceput razboiul.

      Le-au produs în timpul luptei?

      La cum urlă prostia în tine e normal să fii confuz. :) 

      Analfabetismul si prostia la tine nu urla ci stau confortabile si putrezesc de plictiseala. Nu au ce face, in cutia ta craniana este luciu, nu circula nimic.

       

      "Production of T-90 main battle tanks accounts for 18–20% of the company's overall production.[17] In 2008, Uralvagozavod produced about 175 tanks, including 62 T-90As for the Russian Ministry of Defense and 60 T-90Ss for India" 

      Inmulteste 175 cu 5 si afli cate tancuri au fost produse ... circa 900. Si asta doar daca rusii nu au modernizat fabrica deloc in ultimii 12 ani, ceea ce este imposibil. Si daca nu includem si cate tancuri au fost instalate din kituri aflate in depozite. 

    Pe aceasta cale, multumesc si eu pentru mancarea primita de pomana pentru ca nu'mi place munca.

    Se fac tranzitii abrupte la energie solara, eoliana, se interzice productia de automobile cu motoare termice, toate cu impact enorm economic, in numele ecologiei Si ce face Wallace din UK?! Trimite munitie cu uraniu saracit in Ucraina care deja e distrusa si ecologic Si aceste munitii sunt intetzise international! Pai ce sa cerem la altii daca aliatii Nato nu respecta legile internationale in vigoare? Si Reznikov cere si munitie cu fragmentatie, tot interzisa!

    1. Esti ca un disc stricat.

      Tot aceleasi FAKE NEWS.

      Esti penibil! 

      Tu esti penibil cu FAKE NEWS urile tale cu 3500 de tancuri rusesti distruse. Atata idiotenie este greu de concentrat intr-o fiinta alfabetizata. 3500 de tancuri sunt atat de multe incat pot fi fotografiate din spatiu. Ai vazut asta? Rusii au pierdut doar 3-400 de tancuri in Ucraina. Iar Ucraina vreo 1000.

      3500 de tancuri sovietice au răposat. Le poți fotografia și din spațiu. atât doar că tu nu poți fotografia nici gândacii tăi de bucătărie.

    Sa citim ce crede cu adevarat lumea occidentala, aia experta:

    "Why Ukraine may embrace China’s peace plan 

    Recent private conference of top US foreign policy experts saw Ukraine at risk of losing a war of attrition despite West’s best efforts" 

     

    "De ce Ucraina trebuie sa mearga cu planul de pace al Chinei" 

     

    Although Washington has dismissed China’s peace plan for Ukraine, Zelensky has not. Russia would keep the Sea of Azov and most of the Donbas, a settlement that might be forced on Ukraine as it runs out of manpower and ammunition. America’s view of China is “primitive,” the expert added, and tends to underestimate Chinese sophistication. 

     

    "The entire army that NATO trained between 2014 and 2022 in preparation for a Russian attack is dead, and recruits are being thrown into battle lines with three weeks of training." 

     

    INTREAGA ARMATA A UCRAINEI pe care NATO a pregatit-o intre 2014 si 2022 ESTE MOARTA. Recrutii de acum sunt aruncati in batalie cu o pregatire de doar 3 saptamani in Vest. 

     

    "One Ukrainian battalion lost 600 men in January, received 700 replacements, and then lost 800 men in February—a 60% casualty rate over two months." 

     

    Atentie mare... Un batalion ucrainian (deci 1100 oameni atunci cand este in efectiv complet)... a pierdut 600 de oameni in ianuarie, a priimit 700 de rezerve si apoi a pierdut 800 de oameni in februarie.... Ingrozitor. Acestea sunt pierderile ucrainiene. 

     

    "The United States is losing influence catastrophically by underestimating Russia. It doesn’t have the industrial capacity to provide artillery ammunition to Ukraine. The best policy is an immediate ceasefire, I argued. 

    That would be a humiliation for the United States, but a salutary one. In the 1970s, Vietnam did the US a favor by humiliating it before Russia did. The Vietnam debacle made possible a complete rethinking of US defense strategy, and America’s ultimate victory in the Cold War. Putin may thus be doing the US a favor by humiliating it now." 

    Concluzia este ca Rusia umileste America asa cum Vietnamul a umilit America. Iar asta este realitatea si este bine pentru planeta. 

    1. Când urinează cineva pe tine, de fapt tu-l umilești pentru că-și flutură cucul în public. :))))))

      America a luat bataie in Ucraina, mai patatule de lichid.

      Normal ca este patat de lichid, pentru ca este atat de inteligent incat a facut pipi contra vantului, a vantului multipolar care opune minoritatii rasiste, hegemonice a SUA/vest, circa 80% din populatia planetei si care doreste o ordine justa.... si care, BTW, are mii de ani de cultura inaintea ricanilor teroristi (India, China, Orient)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb