Un autovehicul a intrat în porţile ambasadei Rusiei din Capitală

S.B.
Miscellanea / 6 aprilie 2022

Un autovehicul a intrat în porţile ambasadei Rusiei din Capitală

Maşina a luat foc, iar şoferul a murit

Un autovehicul a intrat în porţile ambasadei Rusiei la Bucureşti, miercuri dimineaţă. Maşina a luat foc, iar şoferul a murit, informează news.ro.

"În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism", anunţă Poliţia Capitalei.

Au fost impuse restricţii rutiere pe şoseaua Kiseleff, pentru desfăşurarea cercetărilor la locul incidentului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a acest eveniment.

La faţa locului se află echipaje ale poliţiei şi ambulanţei.

Bărbatul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei la Bucureşti ar fi fost identificat ca fiind Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA, condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fiica.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. un violator al propriului copil , un gunoi .

    Avem multi oameni bolnavi în spatiul public. Violatorul proproului copil.... Cat de dezaxat sa fi fost?

    E un mujic care se intorcea de la "operatiunea militara speciala" doar ca a gresit poarta:-)

    Vreu doar sa atrag atentia cat de complexe sunt problemele intr-o familie: femeie borderline si/sau barbat narcisist sau psihopat.Actualmente se pare ca reprezinta 5% din societate, iar cei subclinici 20%.

    Daca aveti timp pe langa razboi, cititi despre femei borderline care pot deveni secondary psychopath (nici nu prea avem cuvinte romanesti), despre narcisisti si psihopati. 

    Nu cautati o formula care descrie aceste deviatii de personalitate, ca un tocilar bun, care vrea sa absolve examenul. Mai degraba citi in fiecare zi ceva.

    Asociatia T.A.T.A., este un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț. Bogdan Drăghici a fost seful acestei asociatie. 

    Nu mai fugiti dupa fenta. Gata, l-ati gasit violator pentru o fapta petrecuta cu peste 10-15 ani in urma.

    Sentinta a fost data luni. Insa nu uitati ca fizica nu minte. 

    Gardul ambasadei este paralel cu soseaua. Si ca sa intri in el trebuie sa faci un viraj de 90 de grade. Nu poti sa ai viteza prea mare pe Kiseleff pentru a iesi de pe sosea si a intra in gard. Sub 50 km/h. 

    Deci, omul nu a fost un sinucigas. O ciocnire dupa un astfel de viraj, pentru un om din MAI, sofer, poate fi evident ca nu este un act de sinucidere. Mai sigure sunt trenurile si metroul. 

     

    Daca nu era incenciul, omul era dus la spital fara probleme. Nu stim daca a avut airbagul dezactivat. Oricum viteza nu putea fi prea mare. 

    Daca vroia sa se sinucida, probabil ca s-a gandit sa faca asta trecand prin gardul/poarta ambasadei si sa fie omorat de paza ei (fie SRI, fie rusii). Oricum, atentatorul a avut clar intentia de a faptui un act politic violent care sa genereze ceva. Poate un razboi.

     

    1. si daca fapta a fost acum 10-15 ani , violul s-a transformat intr-o fapta buna ?

      Atat ai priceput?

    pedofil, incestuos, psihopat si ...finalmente decedat.

    un om care imi provoaca greata si o situatie care de asemenea imi provoaca greata si care nu trebuia sa se intample.  

    nu e act terorist cum fals sustine Ambasada Rusiei in Romania... e doar actul idiot al unui psihotic isterizat de media ... o media tulburator de scufundata in stiri anti-rusesti care mai de care mai toxice ... Eu nu-i apar pe rusi, sunt un popor nenorocit care la intervale regulate isi mai agreseaza vecinii .... dar acest act al acestei persoane nu il sustin! Si in general am o problema cu cei care isi exercita forta superioara asupra unora mai mici si neajutorati ... fie ca vorbim de acest pedofil incestuos, fie ca vorbim de alt act de pedofilie incestuoasa la nivel geopolitic: razboiul Rusia-Ucraina!  

    1. Acest individ monstruos s-a gandit ca nu a facut destule rele si a ales sa paraseasca scena in acest mod pentru a inflama si mai rau spiritele,doar,doar ne-o baga in razboi cu rusii,dupa el potopul.A ales si momentul oportun,Romania a expulzat 10 diplomati rusi de zici ca ei au comis crime de razboi,ambasatorul Rusiei in Romania a si sarit cu gura ca e act terorist,om lipsit de dipolmatie.Rusii se poarta de parca ar fi buricul pamantului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb