Un elicopter militar s-a prăbuşit ieri în judeţul Sibiu

Miscellanea / 22 noiembrie 2014

Un elicopter militar s-a prăbuşit ieri în judeţul Sibiu

Cei doi militari supravieţuitori au fost aduşi la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Un elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, ieri dimineaţă, la limita dintre judeţele Sibiu şi Mureş, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit şi doi au fost răniţi în accident.

La locul prăbuşirii elicopterului s-au deplasat miniştrii Gabriel Oprea şi Mircea Duşa. Miniştrii Gabriel Oprea şi Mircea Duşa au ajuns cu un elicopter, în jurul orei 15.00, la UPU Târgu Mureş, venind de la locul accidentului aviatic produs în judeţul Sibiu, potrivit Mediafax.

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a spus că cei doi militari răniţi sunt încadraţi la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii, refuzând să ofere detalii despre identitatea lor.

Ulterior, Ministerul Apărării a anunţat identitatea celor zece victime, fiind vorba despre militari cu vârste între 25 şi 47 de ani. Toţi cei zece militari aflaţi în elicopterul care s-a prăbuşit, ieri dimineaţă, în judeţul Sibiu, erau angajaţi ai Bazei Aeriene 71 Câmpia Turzii, fiind vorba despre piloţi, maiştri militari şi un cadru medical, afirmă surse militare, citate de corespondentul Mediafax.

Cei doi militari care au supravieţuit accidentului aviatic din judeţul Sibiu au ajuns ieri seară la Spitalul de Arşi din Capitală.

Căpitanul-comandor Corneliu-Gabriel Titiana, de 47 ani, şi maistrul militar cls. I Valentin Bora, de 41 ani, au fost aduşi la Bucureşti cu o aeronavă militară C-27 J Spartan, care a decolat în jurul orei 17,00, de pe Aeroportul din Târgu Mureş.

Răniţii au fost asistaţi pe timpul zborului de o echipă medicală a Statului Major al Forţelor Aeriene şi de un medic de la spitalul din Târgu-Mureş.

O parte din trupurile celor opt militari decedaţi în accidentul aviatic produs la Mălâncrav, au fost aduse ieri seara la morga Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Trupurile militarilor decedaţi au fost aduse cu două maşini de la Medicina Legală, însă cei care le-au însoţit au declarat jurnaliştilor că nu pot da niciun fel de informaţii.

La Serviciul de Medicină Legală din Sibiu urmează să fie transportate şi celelalte trupuri care vor fi recuperate de pe câmpul din comuna Mălâncrav.

Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, ieri, în jurul orei 10.40, în zona localităţii Mălâncrav, din judeţul Sibiu. Zona este extrem de accidentată, unde doar maşini de teren sau tractoare pot ajunge.

Potrivit MApN, elicopterul aparţinea Bazei 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune şi ar fi urmat să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb