Un medic pneumolog tratează pacienţii covid cu un medicament pentru astm

A.P.
Miscellanea / 25 martie 2021

Un medic pneumolog tratează pacienţii covid cu un medicament pentru astm

Medicul pneumolog Gilda Popescu, de la Spitalul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", din Bucureşti, susţine că un medicament ieftin, destinat tratamentului astmului, este eficient împotriva covid, potrivit Observatorului Prahovean.

Este vorba de Pulmicort, un medicament folosit şi la tratarea plămânilor de fumător, care a fost studiat de cercetătorii de la Universitatea Oxford.

Aceştia au ajuns la concluzia că poate să reducă cu 90% riscul de spitalizare a unui bolnav COVID-19, după un studiu efectuat 28 de zile pe 146 de pacienţi.

"Eu nu am pornit ca să fac un studiu ştiinţific. A fost o întâmplare pornită de la cazuri reale - cele de afectare pulmonară. Pacienţii cu afecţiuni inflamatori cronice au nevoie de terapie, cel puţin astmaticii, de terapia cu corticosteroizi. Toate ghidurile noastre menţionează administrarea corticosteroidului inhalator încă din stadiul precoce al astmului bronşic" a declarat medicul la Antena 3.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. nu-i bun ! sariti pe ea , sorosisti balosi , in frunte cu ctp , big pharma nu face profit cu medicamente ieftine , in plus , trebuie vandute vaccinurile .

    1. Subscriu. Săriți pe ea, mai ales ca e medic și încă de la Marius Nasta!!!!Cum sa se mai realizeze reducerea populatiei cu astfel de elemente, care nu au înțeles ca medicii trebuie sa devina complici ai genocidului planetar. Cei ce se vor stăpânii lumii se gândesc ca ne pot elimina și inlocui cu roboti, cu AI, ca să curețe lumea de consumatori inutili, dar se găsește câte o dna medic sa le strice algoritmul.

    Nu e bine deloc. Tratamentul pentru COVID este masca oxigen. Nu mai poti vorbi, nu mai poti bea apa(deci nu mai trebuie sa vina cineva sa-ti aduca apa), nu mai manaci(nu trebuie sa mai vina cineva cu mancare ...) Pui masca de oxigen sau si mai bine daca te intubeaxa te mai leaga de pat, mai introduce si ceve calmante si te adoarme si GATA TRABA. Cu oxigen in nas si pe gura toate problemele din spital s-au rezolvat. MULTA SANATATE SI OXIGEN!!!!

    Daca a tratat bolnavi aproximativ asimtomatici putea si numai cu vitamina C. Oricum tampitii care stau la panda au si sarit in ajutorul unui nou medic erou , ivit pe plaiul mioritic

    1. Deh, nu toti au norocul Dvs sa fie reintegrati in societate dupa o tura la odihna si tratament antipsihotic pe sectia de psihiatrie.

      Problema este ca cei externati ca Dvs au frecvent recaderi, care se manifesta initial prin frustrare si tendinta impulsiva de a posta comentarii retardoide.

      Tineti cont ca o noua recadere inseamna in cazul Dvs o noua tura la odihna si tratament la ospiciu. 

      crezi ca nebunul a inteles ironia ta ? pare si prost , pentru el , nebunu" , tampitii sar in ajutorul unui medic erou !

      Despre el nu ma pronunt, dar tu sigur esti tampit!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb