Un nou proiect imobiliar lângă Braşov în valoare de peste 12 mil. euro

A.C.
Companii / 6 iulie 2023

Un nou proiect imobiliar lângă Braşov în valoare de peste 12 mil. euro

Compania de dezvoltare imobiliara Grand Development inveşteste peste 12 milioane de euro în dezvoltarea unui proiect imobiliar Montebello Transylvania Resort, amplasat langa Braşov, Un resort ce va fi format 47 de vile tip chalet scandinav, cu spatii mari vitrate şi dotari premium, precum şi facilitati individuale cum ar fi foisor, jacuzzi, gradini private amenajate peisagistic şi doua locuri de parcare private. Proiectul este amplasat intr-o poiana montana de 2,6 hectare din apropierea Braşovului, în mijlocul unei paduri seculare localizate pe raza localitatii Cristian şi în apropiere de drumul Râşnov - Poiana Braşov, la o distanta de 20 de minute de recent inauguratul Aeroport International Braşov.

Montebello Transylvania Resort reprezintă un proiect de reconversie, fiind dezvoltat pe fostul amplasament al unei fabrici de caramida, abandonata de peste 25 de ani. în ultimele 12 luni au fost realizate ample lucrari de conectare şi racordare a terenului la toate retelele utilitare, care anterior se aflau la distante de cativa kilometri de proiect. în prezent se efectueaza bransarile individuale ale vilelor precum şi amenajarile generale ale terenului şi proiectului, care va include şi trei parcuri şi o serie de facilitati, inclusiv un serviciu de concierge pentru rezervari, inchirieri de echipamente sportive şi servicii de catering şi aprovizionare. Prima faza a proiectului va fi finalizata în luna noiembrie a acestui an.

"Braşovul a devenit a doua cea mai mare piata rezidentiala regionala din Romania şi este piata care ofera cel mai mare randament investitional din tara, proprietatile de aici atragand turisti pe intreaga perioada a unui an. Potentialul de dezvoltare al Braşovului este urias iar deschiderea Aeroportului International va aduce un plus semnificativ pe toate palierele economice, inclusiv pe cel turistic - doar doua curse charter pot ocupa intreaga capacitate hoteliera de cinci stele din Braşov. Am decis astfel sa dezvoltam nu doar un proiect care sa satisfaca dorintele unui cumparator a unei locuinte premium de vacanta ci şi un produs care sa ofere un randament investitional ridicat", a declarat Ionut Nicolescu, fondator Grand Development.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Deci despre aceste interese imobiliare facea referire Coliban cand Chiriches îl apostrofa ca nu este de acord cu dezvoltarea Brasovului

    Distrugeți pădurile și natura cu imobiliarele voastre … Sunteți bătuți in cap …

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb