Un număr de şapte proiecte urmează să fie finanţate în programul Smart Start-Up România

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 20 mai 2017

Un număr de şapte proiecte urmează să fie finanţate în programul Smart Start-Up România

Din cele 29 de proiecte selectate pentru prezentarea finală a programului Smart Start-Up România, un număr de şapte proiecte au atras atenţia juriului în mod deosebit şi urmează să fie finanţate, au anunţat organizatorii programului, Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate şi Universitatea Politehnică, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

În perioada 20 aprilie - 19 mai 2017, Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate şi Universitatea Politehnică au lansat programul Smart Start-Up România, în cadrul căruia se vor acorda finanţări de până la 2 milioane de euro pentru antreprenori. Potrivit organizatorilor, în program s-au înscris 34 de echipe cu un număr de 47 de proiecte dintre care pentru prezentarea finală au fost selectate 29 de proiecte. Principalele criterii de selecţie au fost originalitatea, inovarea, impactul asupra mediului, posibilitatea de a fi implementate global.

Finala a avut loc vineri, 19 mai 2017, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat la Rectoratul Universităţii Politehnice din Bucureşti. În urma prezentărilor susţinute de către concurenţi, şapte proiecte au atras atenţia juriului în mod deosebit şi urmează să fie finanţate.

Organizatorul Programului Smart Start UP România, Eduard Dumitraşcu, preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City şi Mobilitate şi-a exprimat aprecierea faţă de interesul manifestat de tineri pentru cercetare şi mai ales faţă de preocuparea acestora pentru dezvoltarea de aplicaţii noi în domenii ca medicina, agricultura bio, sau IT. Preşedintele ARSCM a catalogat prima ediţie a programului Smart Start Up România drept un succes, un program necesar pentru tinerii antreprenori, anunţând că la ediţia din toamna acestui an vor participa investitori din şi mai multe domenii.

Programul Smart Start Up România vizează promovarea spiritului antreprenorial şi identificarea ideilor ce se pot transforma în afaceri, prin susţinere financiară şi know-how. Vor fi finanţate proiecte cu o valoare cuprinsă între 5.000 şi 200.000 de euro. Valoarea totală a premiilor, în prima etapă, nu poate depăşi 2 milioane de euro.

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
chocoland.ro
arsc.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Ian. 2025
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8284
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2980
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8939
Gram de aur (XAU)Gram de aur419.8038

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
oaer.ro
greenenergyexpo-romenvirotec.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
solarenergy-expo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb