Un tribunal italian dispune analizarea vaccinurilor pe bază de ARN mesager

S.B.
Miscellanea / 30 iulie 2022

Un tribunal italian dispune analizarea vaccinurilor pe bază de ARN mesager

Un tribunal italian, sesizat de către un cetăţean care se opune vaccinării împotriva covid-19, a dispus să se analizeze în laborator vaccinuri cu ARN mesager (ARNm), anunţă sâmbătă avocata reclamantului, informează news.ro.

Tribunalul din Pesaro, în apropiere de San Marino (est), a însărcinat un expert să identifice conţinutul vaccnurilor împotriva covid-19 cu ARN mesager - Moderna şi Pfizer-BioNTech.

Aceste analize urmează să fie realizate în septembrie, precizează avocata Nicoletta Morante.

Este vorba, apreciază ea, despre "o premieră în Italia şi poate în Europa".

Reclamantul, care a fost bolnav de covid-19 în trecut, este un bărbat în vârstă de 50 de ani care munceşte în învăţământ, a cărui activitate impune, în Italia, o vaccinare anticovid obligatorie.

Refractar, bărbatul a fost sancţionat administrativ, potrivit lui Nicoletta Morante.

În afară de faptul că "el cere să se stabilească dacă vaccinarea persoanelor vindecate de covid-19 îndeplineşte criteriul unei bune administrări a medicinei", el vrea să ştie ce proteine sunt prezente în aceste vaccinuri şi dacă acestea conţin "excipienţi de uz non-uman sau periculoşi pentru sănătate", potrivit rezumatului plângerii.

Tratamentul cu ARN mesager le permite celulelor să reproducă proteine prezente în virus - "antgene" - cu scopul de a obişnui sistemul imunitar să îl recunoască şi să-l neutralizeze.

În baza plângerii depuse în dreptul civil la Pesaro, avocata a prezentat avizul unui medic cercetător, prezentat ca fiind un virusolog independent, care estimează că vaccinurile cu ARN mesager nu îndeplinesc funcţia de protecţie pentru care sunt injectate.

Aceste vaccinuri, scrie el în plângere, "nu au conformarea funcţională declarată", iar răspunsul imunitar pe care-l declanşează "este ineficient".

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), peste 12 miliarde de doze de vaccin anticovid au fost administrate în lume, iar 60% din populaţia mondială a foct vaccinată cu două doze de vaccin împotriva covid-19.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Pretenții de antivaccinist refractar :) Sosoc adevărat.

    Auzi la el, vrea să știe ce proteine conține vaxul.  

    Zeama de Vax e papa bun, nicio masă copioasă fără proteina Spike:)) 

    Mastercheful Jurma și ceilalți specialiști bucătari în frunte cu dr. Faucci ne pot oferi oricând rețete culinare minune. Senzații de neuitat. 

    Dacă prin înțepare nu a fost bun, măcar să nu altereze vaxul prin depozite, că tot am plătit 'sde milioane pe el. 

    1. Vax-ul e foarte bun, chiar si un refractar oarecare aude de Spike, de proteine, s-a informat si se straduie sa foloseasca termeni de care altfel nu s-ar fi apropiat in veci, o adevarata pandemie a cunoasterii.

      Daca ai fi biochimist de top, as mai intelege mistocareala asta a ta, desi este de doi bani. Dar tu esti inginer de carute cu coviltir.si in neamul tau, care are zile, traieste, care nu, l-a luat dracu'.

      ai vazut la astia altceva decat stocareala ieftina ? oricum ai zis bine dar nu cred ca pricepe .

      Hopa, scorul ia proporții. 3-1 pentru boosterizati. Sunteți superiori:)), dar cu brațele ciuruite degeaba, ca să nu zic mai mult.

      Probabil ești un nostalgic al vremurilor de altădată când vaccinații se infectau unii pe alții prin malluri și restaurante, purtând mască peste mască și fără teama de sosoci.  

      ai gresit adresa , le amesteci cu prostia asta cu sosocii pe care o ai in capul ala mic

    Eh, deocamdată scorul e 2-1 pentru vax.

    Vă urez vaccinare plăcută în continuare, ca să nu zic poftă bună:)), dependenților. 

    Vă ofer mai jos două variante de răspuns la dilema vax. 

    1. Vaxul e sigur, eficient și gratuit, plus că aduce boosterizatilor înapoi imunitatea pierdută. Și după ultimele cercetări, face bine la ten. 

    2. Vaxul este țeapă în formă continuată. Se vede asta și de sub coviltir :))

    S-aveti spor. 

    1. Scorul e cel putin vreo 6400000-0 pentru virus si diferenta creste multumita alora care cred ca au o imunitate speciala iar daca chiar se infecteaza solutia ar fi o supa de pui, o gargara cu dezinfectant, chestii de bun simt descoperite pe retele de scializare nu tampeniile alea dezvoltate in laboratoare manipulate de Oculta aia care are ideea fixa sa subjuge lumea. Ignoranta e binecuvantare si blestem.

      Sa n-ai spor. 

      Ar trebui să fie evident acum pentru toți că vaxul a fost și este apă de ploaie.

      Inclusiv fanaticilor provax ar trebui să le dea de gândit că acum probleme au exact țările cu cele mai mari rate de înțepare. Nu dezvolt subiectul. Doar citește statisticile și compară. 

      Cât despre imunitate, hai sa fim serioși. 

      Imunitatea naturală ai-a dovedit superioritatea pentru cei care au ales să nu se vaccineze (nu au fost obligati la asa ceva).  

      Cazul Romaniei si meritul lui Rafila care ca ministru si-a dat seama că e o nebunie să se continue și la noi cu asa ceva, vacciniada obligatorie. 

      Pentru restul hapciu :)), adică pentru cei care au ales benevol propaganda și minciuna. 

      Și din păcate pentru cei ca alde tine, care aberați în continuare cu placa Nevaccinatii sunt de vină, în ciuda realității elementare, nu e vorba de Oculta sau conspirație.

      E vorba doar de realitate și bun simț. 

      Rata de mortalitate a fost mult mai mica la vaccinati decat la nevaccinati. Si la vaccinatii astia din pacate intra si vaccinatii la chiuveta. Nu dezvolt subiectul. Doar citește statisticile și compară.

      Imunitatea naturala nu a dovedit nici o superioritate. Daca era asa n-ar fi murit nici un nevaccinat. 

      In Romania vaccinarea nu a fost obligatorie, Rafila nu avea ce continua. 

      Propaganda și minciuna? Te referi la afirmatii nejustificate probabil, cauta sursele principalelor prostii neconfirmate si te lamuresti cine a debitat mai multe, conspirationistii sau oficialitatile. 

      Nevaccinatii sunt doar o parte a problemei, in actuala pandemie nici vaccinatii care au renuntat la orice masura de protectie si igiena si au sarit in primul avion sa plece in vacanta nu au fost mai rasariti. Din pacate pentru cei alde ca tine lumea se vede doar in alb-negru, cei ce nu spun ca mine sunt impotriva mea. 

      Definirea realitatii si bunului simt e mult mai complexa decat iti inchipui, poti incepe prin a-i asculta si pe ceilalti mai ales pe cei nu accepta neconditionat informatiile, interpretarile si definitiile pe care le propui si le sustii. 

      Acest "Oarecare" crede ca stie "de la sine", nu are nevoie nici de conostinte epidemiologice, nici de statistici, el o tine una si buna, ca bunul simt te conduce in orice. Asa crede el ca ajuns omul pe luna si s-a inventat electricitatea. Din bun simt.

      Cat despre ceea ce numeste el in raspar "Vax", acest "oarecare" a lipsit de la informatia insistenta de la inceputul pandemiei, ca omenirea nu s-a mai confruntat cu acest tip de pandemie si ca, datorita presiunii pentru gasirea accelerata a unui vaccin si a unui remediu, toate procedurile clasice au fost date peste cap si s-a sarit peste etape.

      Criticile de natura sociala nu au nimic de a face cu vaccinul, iar critica vaccinului fara cunostinte de specialitate la nivel, releva, doar, imbecilitate. 

      Continui teoria susținută până deunăzi de propaganda oficială desantata că nevaccinatii sunt problema sau parte a ei.

      Întrebare retorică pentru că nu mai revin: 

      Păi nu ni se impuiau urechile zilnic cu imunitatea asigurată de vaccinul mântuitor? 

      Atunci de ce susții această teză inepta dacă ești în afara pericolului? 

      Ah, am inteles. Vaxul experimental asigura totusi forme mai ușoare ale bolii. Mda. Și nici efecte adverse nu are. 

      Cata superioritate manifestau colegii mei înțepații fanatici in fața refractarului de mine. 

      Ei nu mergeau cu metroul, purtau mască regulamentar. Erau responsabili conform propagandei, dar ghinion:) Acum mulți dintre ei șed prin concedii medicale, panicați în continuare ... 

      Eu nu vreau să conving pe nimeni de nimic. 

      În definitiv, sunteți majori si vaccinați:)) 

      PS Am gândirea în color, le percep pe toate, nu numai albul și negrul. 

      Imbecilul de mine își permite să-ți recomande citirea și altor opinii medicale decât cele oficiale pe care le-ai inhalat cu nesaț.

      Somități medicale din lumea întreagă, nu jurme și compania, și-au exprimat părerea, și motivat, în pofida corului oficial, interesat sau de bună credință, de preaslăvire a vaxxului. 

      Încolo ai bunghit-o. S-a sărit peste etape și a fost administrat un ser experimental de care toți și nimeni nu răspunde. 

      Efecte adverse? Blasfemie sau conspiraționism.

      Bineinteles ca nevaccinatii sunt o parte a problemei, la fel si cei odata vaccinati au crezut ca pot face orice deoarece de la bun inceput s-a spus ca vaccinurile au o eficacitate mai mica de 100%. Persoanele nevaccinate. persoanele la care vaccinul nu stimuleaza imunitatea si persoanele la care efectele stimularii prin vaccin scade devin persoane care se pot infecta si pot raspandi virusul ceea ce conduce la aparitia de variante ale virusului ce pot pune in pericol din nou toata populatia.

      Multi oficiali au impuiat capul oamenilor cu o propaganda pro-vaccinuri si pro-masuri de siguranta spunand lucruri asupra carora oamenii de stiinta aveau rezerve. Cati au fost fanatici pro-vaccin? Putini. Multi au facut-o la presiunea celui mai negativ scenariu, de colaps a serviciilor medicale si sociale; spitale, morgi si cimitire depasite de situatie, acolo unde au fost au aratat ca lucrurile pot scapa de sub control dramatic si cu consecinte imprevizibile. Cazul Manaus a fost unul din exemplele de impact. 

      Vaccinurile de pana acum pot asigura forme mai usoare ale bolii in cazul in care infectia are loc cu o varianta de virus cat mai asemanator cu varianta de virus pentru care s-a realizat vaccinul (de considerat si aspectul eficacitatii, primul paragraf).  

      Vaccinurile au fost puse pe piata de catre producatori insotite de o lista de posibile efecte adverse.  

      Frustrari personale legate de perioada pandemiei au avut probabil majoritatea dar sa luam niste experiente personale si sa incercam sa generalizam nu ajuta. 

      Daca nu ai o gandire dihotomica e foarte bine, exista multa informatie stiintifica relevanta pe tema pandemiei si va aparea si mai multa, straduieste-te sa fi la zi cu informatia si nu te lasa ghidat de frustrarile personale traite din partea colegilor intepati fanatici.

      De acord de data asta, în mare parte.

      Minus chestia aia cu tulpinile covid. Am citit opinii serioase ca astea ar fi "meritul" vaccinatilor. Cică. 

      Mulțumesc. 

      My way a lui Sinatra trebuie sa-l ingane fiecare dintre noi. 

      În cazul meu se adaugă și Like a virgin al Madonei. :)) 

      Înțelegi, neintepat și nici măcar testat. Dar am avut covid cu simptome ușoare, sunt convins.

      Sănătate! 

      Tulpinile virusurilor apar cand virusul infecteaza noi gazde si are sansa sa se inmulteasca. Evident acest lucru are loc atat la nevaccinati cat si la cei la care vaccinul si-a diminuat efectul dorit sau la cei la care vaccinul facut nu este eficient pentru varianta de virus cu care se infecteaza.

      Dincolo de politicianisme si conspiratii in stiinta sunt foarte multe necunoscute si multe variabile si legaturi intre ele de explorat. Referitor la evolutia tulpinior in revista Nature este un articol despre posibilele scenarii care au condus la aparitia variantei Omicron, "whe redid Omicron come fr om? Three key theories". Poate e adevarat unul din scenarii, poate nici unul, poate e o combinatie a lor sau o combinatie dintre unul dintre aceste scenarii si un alt scenariu nediscutat de autori.  

      Sanatate!

    ...

    1. Covid-ul a facut ravagii dar Marele Rahat nu vine de la un prapadit de virus care are o mortalitate de 2-3% in populatia generala. Marele Rahat, cand o veni, va face de rusine aceste procente iar efectele vor fi incomparabile.

    Foarte bine pentru el, dar cercetările și rezultatele independente nu pot schimba mare lucru. Cine s-a vaxxinat de 3 ori n-are nicio reținere sa se mai vaxxineze de 10 ori daca i se spune că așa e

    bine.Tot libertate și sănătate ii aduce și se crede zmeu. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb