Un vehicul de poliţie francez, lovit pe bulevardul Champs Elysees

A.C.
Internaţional / 19 iunie 2017

Bulevardul Champs Elysees (Sursa foto: Wikipedia)

Bulevardul Champs Elysees (Sursa foto: Wikipedia)

Actualizare 19:35 Bărbatul care a intrat într-un convoi al poliţiei pe Champs-Elysees, mort în urma impactului

Bărbatul care a intrat, după-amiaza cu un Renault Megane, într-un convoi al poliţiei pe Champs-Elysees, la Paris, este un bărbat în vârstă de 31 de ani care locuia la periferia capitalei franceze şi care era semnalat din cauza extremismului, declară doi reprezentanţi ai poliţiei, relatează The Associated Press.

Cei doi oficiali afirmă că bărbatul este originar din Argenteuil, iar autorităţile erau la curent că avea eventuale legături cu extremismul, potrivit sursei citate.

Cei doi oficiali au făcut aceste declaraţii sub protecţia anonimatului în contextul în care este în curs o anchetă. Ministrul de Interne gerard Collomb a anunţat că bărbatul a fost ucis în incident, conform sursei din presa externă.

Gerard Collomb a mai declarat că acest atentat vizând forţele de securitate pe Champs-Elysees arată că nivelul ameninţării este în continuare foarte ridicat în această ţară şi că el justifică starea de urgenţă. Collomb a anunţat că va prezenta miercuri, într-o şedinţă a Cabinetului, un proiect de lege în vederea prelungirii stării de urgenţă începând de la 15 iulie, când expiră cea aflată în vigoare, şi până la 1 noiembri, se mai arată în sursă.

El apreciază că situaţia actuală din ţară arată că este necesară o nouă lege a securităţii, care "să menţină un nivel ridicat al securităţii" după ridicarea stării de urgenţă.

(A.C.)

----------

Un vehicul de poliţie francez a fost lovit de o maşină, pe bulevardul Champs Elysees din Paris, iarşoferul a fost arestat, a declarat poliţia, adăugând că nici un ofiţer sau trecător nu a fost rănit şi situaţia este sub control, potrivit Reuters.

Poliţia a încercuit zona în jurul Palatului Elysees şi Ambasada SUA, a declarat reporterii Reuters pe site-ul. Autorităţiile au sfătuit publicul să evite zona, pe Twitter , se mai arată în sursă.

Potrivit sursei citate, Franţa a fost într-o alertă de înaltă securitate în urma unei serii de atacuri teroriste din ultimii ani, inclusiv împuşcarea unui poliţist într-un atac islamic împotriva unui autobuz de pe Champs Elysees în aprilie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb