UniCredit a fost numită "Best Foreign Exchange Provider" în România de către revista americană Global Finance

S.B.
Bănci-Asigurări / 15 decembrie 2020

UniCredit a fost numită "Best Foreign Exchange Provider" în România de către revista americană Global Finance

UniCredit Bank România a fost desemnată "Best Foreign Exchange Provider" în România de către publicaţia de business americană Global Finance. De asemenea, UniCredit a mai primit distincţia "Best Foreign Exchange Provider" pentru întreaga regiune CEE, precum şi pentru activitatea din Croaţia şi Austria, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Adrian Pârvulescu, Director Pieţe Financiare, UniCredit Bank România, a declarat: "Această distincţie confirmă performanţele întregii noastre echipe în zona de tranzacţionare şi vânzări şi faptul că, prin gama complexă şi inovatoare de produse pe care o oferim, suntem un partener de succes şi de încredere al companiilor din România. Prin canalele de tranzacţionare moderne, digitale, pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri, le oferim acestora posibilitatea de a avea acces la preţuri competitive şi rapiditate în execuţie".

În calitate de furnizor de servicii FX, UniCredit îmbină consultanţa locală cu expertiza globală din Londra, Munchen, Milano, New York şi Hong Kong. Astfel, clienţii internaţionali beneficiază de produse inovatoare şi de atuurile Grupului din marile centre financiare din lume, precum şi de acoperirea şi serviciile de consultanţă locale.

Criteriile care au stat la baza alegerii câştigătorilor au inclus volumul tranzacţiilor, cota de piaţă, acoperirea globală, calitatea serviciilor pentru clienţi, costurile competitive şi tehnologiile inovatoare. Global Finance a luat în considerare, de asemenea, şi contribuţia analiştilor din industrie, a directorilor din companii şi a specialiştilor în tehnologie.

Global Finance, fondată în 1987, are sediul central în New York şi birouri în întreaga lume, şi o distribuţie de 50.000 de copii în 191 de ţări. Audienţa Global Finance include reprezentanţi ai marilor companii, iar publicaţia recompensează în mod regulat cele mai performante instituţii financiare. Aceste premii au devenit un standard de excelenţă de încredere pentru comunitatea financiară globală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb