UniCredit Bank oferă clienţilor persoane fizice o nouă versiune a aplicaţiei Mobile Banking

A.P.
Comunicate de presă / 15 octombrie 2020

UniCredit Bank oferă clienţilor persoane fizice o nouă versiune a aplicaţiei Mobile Banking

UniCredit Bank lansează o versiune îmbunătăţită a aplicaţiei Mobile Banking, mai modernă, cu funcţionalităţi suplimentare şi un meniu îmbunătăţit, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Noua aplicaţie Mobile Banking poate fi deja instalată / actualizată de către clienţi în magazinele de aplicaţii Google Play şi App Store.

Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank: "Transformarea digitală este de mai mulţi ani una dintre direcţiile noastre strategice, iar perioada prin care trecem reprezintă o oportunitate şi o provocare de a ne adapta procesele noii realităţi digitale cu o viteză şi mai mare. Am dezvoltat noua aplicaţie Mobile Banking în primul rând cu acest gând, să avem o platformă tehnologică care să ne permită să dezvoltăm şi mai rapid procese digitale. În plus faţă de evoluţia tehnologică, noul Mobile Banking le oferă clienţilor noştri o experienţă digitală îmbunătăţită şi simplifică interacţiunea cu produsele bancare şi realizarea de operaţiuni de la distanţă. Faţă de finalul anului 2019, am înregistrat o creştere cu 15% a numărului de clienţi care utilizează Mobile Banking şi vom continua să dezvoltăm funcţionalităţile şi beneficiile aplicaţiei, devenită în ultimii ani un canal preferat de interacţiune cu banca al clienţilor şi un instrument digital central în oferta UniCredit Bank".

Noua versiune a Mobile Banking încorporează sugestiile transmise de către clienţi şi cele mai noi tehnologii, oferind un design nou, modernizat, şi o interacţiune a clienţilor cu aplicaţia mai simplă şi mai intuitivă.

Astfel, folosind noua aplicaţie Mobile Banking, clienţii persoane fizice au acces la informaţii privind conturile, cardurile, creditele şi produsele de economisire pe care le deţin la UniCredit şi pot face operaţiuni mult mai simplu şi rapid (verificări sold, alerte push gratuite, blocări/deblocări instant carduri, modificarea limitelor pentru POS, ATM sau plăţi cu cardul pe internet, rambursări pentru carduri de credit şi credite la UniCredit Bank, schimburi valutare, depozite la termen sau conturi de economii etc.).

În plus, meniul îmbunătăţit permite realizarea de plăţi (transferuri între conturi proprii, alte conturi, sau plăţi de facturi) chiar din ecranul de login, simplificând paşii necesari pentru efectuarea operaţiunilor. Nu în ultimul rând, noua aplicaţie Mobile Banking de la UniCredit Bank include o funcţie îmbunătăţită de categorisire a tranzacţiilor, prin care clienţii se bucură de control sporit asupra finanţelor proprii, având posibilitatea de a-şi planifica, ajusta şi verifica mai uşor bugetul.

În plus, clienţii care folosesc aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit se bucură de numeroase beneficii, printre care: Happy Hour Exchange Rate (o oră pe zi în care pot face o operaţiune de schimb valutar la curs publicat de BNR), bani înapoi pentru plata facturilor de utilităţi (10 lei lunar pentru minimum trei facturi plătite/lună), +0,5 puncte procentuale faţă de dobânda standard la depozitele în lei constituite prin Mobile Banking. Detalii sunt disponibile în secţiunea Digital de pe website-ul UniCredit Bank.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In primul rand, aplicatia a fost lansata de vre-o saptamana. Anuntul e cam tardiv.

    In al doilea rand noua aplicatie nu a fost conectata cu baza de date de autentificare anterioara. A trebuit sa-mi resetez contul la o agentie ca sa pot acesa noua aplicatie.

    Nu sunt neaparat incantat ca la fiecare up date major al aplicatiei, nu aceasta fiind prima, toate actiunile sunt altfel decat la versiunea anterioara; se aplica structurari si o logica complet schimbata de la o versiune la alta. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb