UniCredit Bank oferă clienţilor săi posibilitatea retragerii de numerar în euro

C.I.
Bănci-Asigurări / 2 aprilie 2021

UniCredit Bank oferă clienţilor săi posibilitatea retragerii de numerar în euro

Începând de ieri, UniCredit Bank oferă posibilitatea retragerilor de numerar în euro de la anumite multifuncţionale de tip BNA din reţeaua UniCredit, în 12 oraşe din ţară.

Concret, clienţii UniCredit Bank care deţin un card de debit emis de bancă vor putea retrage numerar în euro de la aceste terminale. Retragerile se vor face doar cu bancnote în valoare de 50 euro.

În cazul în care cardul utilizat pentru retragerea de numerar este ataşat unui cont curent deschis într-o monedă diferită de euro, schimbul valutar se realizează la cursul practicat de UniCredit Bank la momentul efectuării conversiei, iar cursul valutar este comunicat pe ecranul terminalului înainte de efectuarea tranzacţiei. Limitele pentru retragerile de numerar la BNA în euro sunt cele valabile pentru retragerile de numerar în lei (contravaloarea în euro), stabilite contractual în funcţie de tipul de card deţinut.

Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Retail, UniCredit Bank declară: "Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu o nouă facilitate - posibilitatea de a retrage numerar şi în euro de la terminalele din reţeaua UniCredit Bank, beneficiind de comisioane mai reduse comparative cu cele de la ghişeu. Este un pas în plus pe care îl facem în direcţia adoptării unui model multichannel, bazându-ne pe investiţiile realizate în mobile banking, call center, internet banking şi sucursale paperless. Dacă ne uităm în portofoliul nostru, 98% dintre retragerile de numerar în lei şi 60% din depunerile de numerar sunt non-casierie, prin maşinile multifuncţionale; ne aşteptăm, ca atare, ca noua opţiune pe care o oferim clienţilor noştri să fie foarte bine primită".

Terminalele de tip BNA de la care vor putea fi realizate retrageri în numerar în euro sunt amplasate în sucursalele UniCredit Bank şi vor fi disponibile în două etape: din 1 aprilie în Bucureşti (Sucursalele Militari, N. Grigorescu şi Piaţa Presei Libere), urmând ca din 5 aprilie să devină operaţionale şi în alte 11 oraşe (Bacău, Vaslui, Suceava, Botoşani, Bistriţa, Reghin, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Slatina şi Reşiţa), iar în viitor, reţeaua să fie extinsă progresiv.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Cum adică la comisioane mai reduse?

    Nu e comision zero? Sunt banii oamenilor, totuși.. 

    1. E din cauza FIAREI.

    In sfârșit. Aștept acest moment din vara lui 2009. Bravo!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb