UniCredit lansează o campanie de Black Friday

J.P.
Bănci-Asigurări / 11 noiembrie 2020

UniCredit lansează o campanie de Black Friday

UniCredit România lansează o campanie de Black Friday cu o ofertă de cont curent şi servicii ataşate de la UniCredit Bank cu zero costuri pe întreaga perioadă contractuală pentru anumite operaţiuni, pentru primii 3.000 de clienţi noi care accesează campania. În plus, în aceeaşi zi urmează să fie lansate campanii speciale pentru Creditul de Realizări Personale, cardurile de credit UniCreditCard Principal şi Premium de la UniCredit Consumer Financing, precum şi pentru Creditul Verde de la UniCredit Bank pentru achiziţia unei locuinţe, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Campania va fi disponibilă exclusiv online, pe www.unicredit.ro, doar în data de 13 noiembrie 2020, între orele 09:00 - 17:00, şi va avea un număr limitat de oferte.

Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Retail UniCredit Bank România: "După succesul înregistrat în ultimii ani, am decis ca de Black Friday, anul acesta, să oferim clienţilor posibilitatea de a beneficia de servicii financiare de la UniCredit în condiţii avantajoase. Astfel, pe 13 noiembrie, cei care aplică online pentru campaniile de Black Friday pot beneficia de conturi curente cu zero costuri pe întreaga perioadă contractuală pentru anumite servicii, precum şi de alte campanii speciale pentru împrumuturi şi carduri de credit".

Oferta tranzacţională de cont curent şi servicii ataşate va fi disponibilă primilor 3.000 de clienţi noi persoane fizice (care nu au şi nu au avut un cont curent UniCredit înainte de 13.11.2020) care se înscriu online în campanie. Aceştia vor beneficia de comisioane zero pe întreaga perioadă a contractului încheiat cu UniCredit Bank în baza campaniei de Black Friday, pentru următoarele operaţiuni: deschidere, administrare lunară şi închidere pentru un cont curent în lei, EUR, USD; administrare lunară pentru un card de debit principal Visa Classic; plăţi prin Online Banking/Mobile Banking şi plăţi la ghişeu efectuate în lei (inclusiv comision sent/ReGIS) şi în EUR şi USD (inclusiv comision plată în regim de urgenţă); depuneri de numerar în lei, EUR şi USD în contul clientului la ghişeele băncii; retrageri de numerar în lei, EUR, USD la ghişeele băncii; retrageri de numerar şi interogare sold la ATM/BNA în reţeaua băncii, în reţeaua Euronet şi a altor bănci din România precum şi retrageri de numerar şi interogare sold în reţeaua Grupului UniCredit şi a altor banci din străinătate, prin intermediul cardului de debit principal Visa Classic; debitare directă intrabancară şi interbancară; activare şi administrare Online Banking şi Mobile Banking.

Clienţii care vor opta pentru această ofertă vor beneficia şi ei de Happy Hour Exchange Rate, prin care pot face schimburi valuare la cursul publicat de BNR utilizând Online şi Mobile Banking, în limita a 1.000 EUR/zi şi pot primi bani înapoi pentru plata facturilor de utilităţi - 10 lei lunar pentru minimum 3 facturi plătite/lună prin Online şi Mobile Banking şi Debitare directă (acestea fiind facilităţi oferite în cadrul Programul de Beneficii GeniusCont pe o perioadă anunţată de bancă).

Din punct de vedere creditare, campania de Black Friday va include un număr limitat de oferte speciale pentru Creditul de Realizări Personale de la UniCredit Consumer Financing, precum şi beneficii în plus pentru cardurile de credit UniCreditCard Principal şi Premium de la UniCredit Consumer Financing şi pentru Creditul Verde de la UniCredit Bank pentru achiziţia unei locuinţe. Campaniile vor fi disponibile clienţilor exclusiv online în data de 13 noiembrie, pe pagina campaniei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ma intereseaza oferta de blank friday

    1. Ma intereseaza oferta Black Friday

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb