UNIUNEA AGENŢIILOR DE PUBLICITATE DIN ROMÂNIA: Anne Marie Obretin, noul Director Executiv al UAPR

V.B.
Media-Advertising / 4 martie 2014

Anne Marie Obretin a fost aleasă Director Executiv al Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR), de către comitetul de conducere a asociaţiei, domnia sa având, astfel, misiunea de a dezvolta strategia organizaţiei şi de a continua să apere interesele agenţiilor de profil din ţara noastră, conform unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Anne Marie Obreţin este licenţiată în Lingvistică şi deţine o diplomă post-universitară în Cercetarea Limbilor şi Culturilor Europene la Universitatea Exeter din Marea Britanie.

În septembrie, Adunarea Generală a UAPR a desemnat un nou comitet director, cu un mandat de doi ani. Comitetul este condus de Radu Florescu (CEO Centrade Saatchi & Saatchi) împreună cu ştefan Iordache (Leo Burnett) - vicepreşedinte, Alex Visa (GroupM Interaction), Claudia Chirilescu (Spoon Media), Radu Miu (Mercury 360), Nora Marcovici (BBDO) şi Alexandru Cernătescu (Infinit Solutions).

UAPR îşi propune să lanseze proiecte de publicitate şi să le continue pe cele existente: Effie Awards, Salary Survey, EACA Courses. De asemenea, Uniunea continuă cursurile de marketing şi publicitate pentru membrii săi.

UAPR este o organizaţie profesională fondată în anul 2000, care urmăreşte apărarea intereselor agenţiilor de publicitate, dezvoltarea şi profesionalizarea industriei de advertising şi ridicarea standardelor profesionale. În acest sens, UAPR reuneşte cele mai importante agenţii de publicitate şi de media de pe piaţa autohtonă de publicitate şi îşi propune să dezvolte şi să profesionalizeze industria de publicitate şi să atragă noi membri. Obiectivele principale ale organizaţiei sunt reprezentate de preocuparea legată de regulile şi reglementarile ce guvernează activitatea agenţiilor de publicitate şi de ajutorul dat agenţiilor membre pentru creşterea profitabilităţii lor, prin intermediul asocierii lor la nivel naţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb