Universitatea din Oradea se alătură iniţiativei Binance Romania Crypto School

F.D.
Miscellanea / 23 februarie

Universitatea din Oradea se alătură iniţiativei Binance Romania Crypto School

Universitatea din Oradea şi Binance România promovează educaţia financiară gratuită, prin proiectul naţional Crypto School. Proiectul educaţional în limba română Crypto School a fost lansat în decembrie 2023 de către Binance, în parteneriat cu InfoCons şi @Romania ONG. Crypto School oferă o serie de module online accesibile, concepute pentru a explica în detaliu, pe înţelesul fiecărui utilizator, elementele fundamentale ale sistemului financiar, mecanismele blockchain şi piaţa cripto, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Prima serie de cursuri din Crypto School include:

Bazele Blockchain

Bazele Cripto

Descentralizarea

Web3 şi Metaversul

Noţiuni de trading

Strategii de trading şi investiţii

Finalizarea fiecărui curs oferă utilizatorilor din România nu doar un pachet de cunoştinţe utile, ci şi certificate şi recompense interesante în ecosistemul Binance. Cursurile de pe platformă sunt structurate pe niveluri pentru Începători, Intermediari şi Avansaţi.

În context, Universitatea din Oradea s-a alăturat şi programului Global University Outreach, care urmează pilotului de succes din Kazahstan, anunţat iniţial în decembrie 2022, ce a integrat un curriculum fundamental de blockchain în programele academice a 22 de universităţi. Prin această iniţiativă, peste 300 de cadre didactice universitare au fost instruite în domeniul ingineriei şi conformităţii blockchain.

Programul pilot a fost executat printr-o abordare colaborativă, în mai multe etape, între Blockchain Center şi Binance Academy. Iniţial, accentul a fost pus pe elaborarea de programe specializate şi sesiuni de instruire pentru cadrele didactice universitare. Bazându-se pe expertiza nou dobândită a educatorilor, Blockchain Center a colaborat cu conducerea universităţii pentru a finaliza programele academice şi a implementa curricula dezvoltată studenţilor din universităţile participante.

Succesul proiectului pilot din Kazahstan a condus la decizia de a iniţia programul Global University Outreach, ducând ambiţia Binance Academy şi Blockchain Center de a avansa educaţia blockchain la nivel internaţional, incluzând şi Universitatea din Oradea.

La nivel global, Binance Academy, sub egida căreia funcţionează Crypto School, ajunge la 3,7 milioane de utilizatori noi. Până în prezent, 510.000 de participanţi au finalizat cursuri, iar 98.000 de certificate NFT au fost distribuite.

Versiunea în limba română a fost lansată în august şi cuprinde deja peste 300 de articole informative în limba română.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb