UPDATE Corina Popescu, numită pentru încă patru luni la conducerea "Transelectrica"

S.A.
Piaţa de Capital #Energie / 15 septembrie 2017

Corina Popescu

Corina Popescu

CS a desemnat astăzi cinci membri provizorii în Directoratul societăţii

-----------

Actualizare 16:51 Membrii provizorii ai Directoratului "Transelectrica" au acceptat mandatele

Membrii provizorii ai Directoratului "Transelectrica", desemnaţi de către Consiliul de Supraveghere, au semnat astăzi declaraţia de acceptare a mandatelor, numirea acestora devenind efectivă începând cu data de 17 septembrie, conform declaraţiei de acceptare a mandatelor, se arată într-un comunicat al societăţii, remis Bursei de Valori Bucureşti.

-------------

Consiliul de Supraveghere (CS) al "Transelectrica" (simbol bursier TEL) a ales-o astăzi pe Corina Popescu în funcţia de preşedinte al Directoratului (CEO), potrivit unui raport curent remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Tot astăzi, CS i-a desemnat, în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, pe lângă Corina Popescu, şi pe Andreea - Georgiana Florea, Dan - Valeriu Ardelean, Mircea - Toma Modran şi Florin Tătaru.

Mandatul acestora este pentru patru luni şi va începe pe 17 septembrie.

În raportul TEL se arată: "Întrucât mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în data de 16 septembrie 2017, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice «Transelectrica» SA informează acţionarii şi investitorii că, în şedinţa din data de 15 septembrie 2017, Consiliul de Supraveghere a desemmnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 17 septembrie 2017, următoarele persoane:

1. Georgeta - Corina Popescu;

2. Andreea - Georgiana Florea;

3. Dan - Valeriu Ardelean;

4. Mircea - Toma Modran;

5. Florin Tătaru.

Mandatul se acordă pentru o durată de 4 luni cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni. Durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice «Transelectrica» SA în condiţiile art. 642 din O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval".

"În conformitate cu prevederile art. 18 alin. (4) din Actul constitutiv al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice «Transelectrica» SA, Consiliul de Supraveghere alege ca Preşedinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer - «CEO» - al Societăţii) al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice «Transelectrica» SA, pe doamna Georgeta - Corina Popescu, care va îndeplini această funcţie începând cu data la care va deveni efectivă calitatea de membru al Directoratului", se mai arată în raport.

Din actualul Directorat, al cărui mandat expiră mâine, fac parte Corina Popescu (preşedinte), Constantin Văduva, Octavian Lohan şi Mircea-Toma Modran.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb