USR anunţă depunerea moţiunii simple împotriva lui Virgil Popescu

S.B.
Politică / 1 septembrie 2022

USR anunţă depunerea moţiunii simple împotriva lui Virgil Popescu

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu a anunţat, joi, în plen, că formaţiunea depune la secretariatul general al Camerei Deputaţilor moţiunea simplă intitulată "România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu", informează news.ro.

PNL, prin vocea liderului de grup Gabriel Andronache i-a atras atenţia că încă nu s-a constituit noul Birou Permanent. Liberalii au cerut să verifice textul moţiunii şi semnăturile. Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat din plen că formaţiunea sa va vota această iniţiativă. Votul în plen, pe moţiunea simplă, va fi dat miercuri.

Moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei va fi dezbătută în plenul de marţi al Camerei Deputaţilor, iar miercuri va fi dat votul. Decizia a fost luată în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Ionuţ Moşteanu a anunţat în plen că înaintează preşedintelui de şedinţă moţiunea simplă intitulată "România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu".

Gabriel Andronache, liderul deputaţilor PNL, a afirmat că încă nu s-a constituit noul Birou Permanent şi a cerut o pauză de două minute pentru a consulta moţiunea simplă depusă de USR, cerând preşedintelui de şedinţă să verifice dacă îndeplineşte condiţiile din Regulament.

Ionuţ Moşteanu a precizat că moţiunea merge la Secretariatul General care va verifica îndeplinirea condiţiilor.

Liderul AUR, deputatul George Simion, a precizat că partidul pe care îl conduce susţine acest demers. "Noi vrem să anunţăm că susţinem această iniţiativă şi orice iniţiativă menită să îl îndepărteze din scaunul de ministru pe domnul Virgil Popescu. Colegii de la PSD, scăpaţi-ne de Virgil Popescu!", a spus George Simion.

Preşedintele de şedinţă, vicepreşedintele Daniel Suciu, a precizat că la Biroul Permanent nou constituit, după ce se va publica în Monitorul Oficial, va fi luată în discuţie moţiunea depusă de USR.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. USR si Orban l-au sustinut pe acest tra.da.t.or. Nu trece ca PSD a anuntat ca il tine in brate.

    1. Vorbești prostii! Niciodată în ultimii 30 de ani Romania nu a avut atâtea proiecte in derulare pentru dezvoltarea producerii de energie! Daca vrei sa condamni pe cineva, vezi in astia 30 de ani de ce s.au închis unități de producție a energiei electrice fara a fi repuse altele in loc! Vezi cine a împiedicat producerea de gaze din Marea Neagra și Caragele și s.au întârziat aceste proiecte! PSDul a avut grijă să distrugă tot sau sa nu niste un deget pentru progres energetic! Nu mai înghiți toate găluștile aruncate pe piata de comuniști!

      Da boss, Popescu ăsta e salvatorul națiunii. Ce ne-am face fără el și reprezentatul OMV mereu aflat la 2m în spatele lui?

      Da ma pe langa petrol ati vandut si gazele la OMV pe gratis, iar noi pe resursa noastra suntem jefuiti de o sleatha de ho.ti. Nu vad niciun proiect vad doar jecmanirea populatiei. Povesti am tot auzit grupul 3 si 4 la Cernavoda, iar acum reactoarele modulare mici (SMR), nu sunt nici unde in lume puse. Fac experimente SUA pe noi. Oau ce fericire. Ce sa impiedice ma ca ati dat zacamantul pe degeaba la OMV tra.dat.orilor de tara. Ce facem aici ei iau pe gratis resursa noastra si noi o platim cel mai scump din Europa. Lasa garagara cu nu ati pus nimic in loc doar ati inchis si ati vandut pe nimic tot. Am ajuns sa vindem la arabi Termocentrala Mintia, pe fata ne lasti fara resurse. Orban, Ministrul Energiei si USR au inchis Termocentrala Mintia.

      Mintia a fost lichidată de un administrator judiciar după acumularea unor datorii enorme!!! Există și un caiet de sarcini pentru cumpărător iar investiția trebuie sa țină cont obligatoriu de acesta! Informează.te!

      Oau ce informat esti. Ai ochii albastrii, nu-i asa. Mintia nu avea nicio datorie enorma, incerci sa duci lumea in eroare, voi cei de la SRI si politicul ati pus-o pe butuci. Datoria nu era a termocentralei Mintia ci a minelor din Valea Jiului atasate de gatul ei de voi si politicieni. Cu aceeasi tampenie vine si seful ANAF si tra.da.torul de la Ministerul Energiei, ca sa duca lumea in eroare, tipic securist. Administratorul judiciar pus tot de voi sa va faca jocul. Administratorul judiciar poate sa lichideze si minele, de ce a trebuit sa lichideze Mintia? Administratorul judiciar trebuia sa porneasca Mintia ca sa faca bani pe preturile astea mari la energie (asta era rolul lui principal si al administratorului special), nu sa o vanda. Administrarea companiei este detinuta de Ministerul Energiei prin administratorul special care era la pensie (vorba unui om, un electrician de mina) si activat de politic pentru ca este presedintele PNL Lupeni. Asa este cand SRI, DIICOT, DNA, procurorii si judecatorii nu isi fac treaba.Toti enumerati ar trebui sa mearga la puscarie. La toate vanzarile din Romania ati avut caiete de sarcini care ulterior nu au fost respectate. Asta este o poveste de adormit copiii. Daca tot sunt arabi care au cumparat, iti dau exemplul Electroputere Craiova care a ajuns mall Asa ca numai veni cu povesti ca locul celor care au vandut Mintia este la puscarie.Treci la treaba si aresteaza-i ca de aceea esti platit sa servesti Romania nu interesele altora.

    e tarziu , dezastrul a fost facut . daca nu mai are nimic de pus la pamant , va fi tras pe dreapta , doldora , ca si catzu , pentru asta sint adusi sa distruga , intrebati-l pe Helwig , daca nu ma credeti , el are mai multe amanunte , doar a lucrat la soros si stie multe , daca nu si acum .

    1. Ai văzut ce se întâmplă în toată Europa cu energia? Nu mai vorbi prostii! Nici mama usrului nu putea face mare lucru în acesta criza!

      Auzi ma lasa garagara cu Europa ca neamtul plateste 3 centi pe kw, iar noi 1,50-3 lei pe kw echivalent 30 de centi - 60 de centi cu salarii de mizerie. De aceea nu are ursul coada ca mintiti de ingheata apele.

      Este pierdere de timp sa aduci argumente propagandistilor ! nici nu le inteleg si nici nu- i intereseaza .

      Vorbesti despre tine, acum te uiti in oglinda si tot repeti.

    Și USRul asta cat a fost la guvernare s.a certat cu toată chiar și între ei!

    1. Dacă mai prinde partidul generalului în rezervă locuri în Parlament la următoarele alegeri să zică bogdaproste și să aprindă o lumânare la vii la cea mai apropiată biserică. Sau, în cazul lor, la cel mai apropiat bar de transexuali de culoare intersecționalizați și marginalizați.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb