USR-PLUS solicită PNL să încheie o alianţă împotriva lui Marian Oprişan

A.D.
Politică / 16 iunie 2020

USR-PLUS solicită PNL să încheie o alianţă împotriva lui Marian Oprişan

USR-PLUS cheamă PNL să facă o alianţă împotriva lui Marian Oprişan la Vrancea, "fără nepotisme, fără condamnaţi penal, fără oameni care au fost implicaţi ori au făcut jocurile PSD", "o alianţă corectă, bazată pe principii democrate, meritocratice, transparente, specifice unei societăţi moderne", citează G4media.ro.

USR şi PLUS au semnat protocolul de alianţă la nivel local în Vrancea.

Candidatul USR-PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean, Liviu Mălureanu, este de patru ani consilier local în Sectorul 3, iar candidatul la Primăria Focşani, Corina Atanasiu, are o bogată experienţă în domeniul fondurilor europene adresate administraţiei publice şi în domeniul educaţiei naţionale. Ambii provin din sectorul privat, iar USR este primul partid în care s-au înscris cu scopul de a se pune în slujba intereselor comunitare, se arată într-un comunicat de presă al alianţei.

Liviu Mălureanu candidatul Alianţei USR PLUS la Consiliul Judeţean Vrancea:

"Am decis să mă implic alături de restul colegilor din judeţ în alegerile din acest an din Vrancea pentru că a venit momentul să pun umărul la dărâmarea structurii politico-economice a PSD ce-l are în frunte pe Marian Oprişan, structură care a distrus judeţul şi a determinat tinerii să-şi părăsească ţara în lipsa oricărei speranţe de a se realiza aici. Trebuie să redăm Vrancei prestigiul de altă dată. E de datoria noastră să aducem copiii Vrancei înapoi acasă.

În acest scop suntem deschişi la o alianţă anti-Oprişan cu PNL în Vrancea, o alianţă fără nepotisme, fără condamnaţi penal, fără oameni care au au fost implicaţi ori au făcut jocurile PSD. O alianţă corectă bazată pe principii democrate, meritocratice, transparente, specifice unei societăţi moderne. Pentru a câştiga încrederea electorilor vrânceni o asemenea alianţă trebuie să ofere certitudinea unui solid program de guvernare locală construit de profesionişti.

În acest sens invităm PNL Vrancea la discuţii şi negocieri.

A scăpa de Oprisan si PSD constituie doar o premisă şi nu o garanţie pentru o bună guvernare. Înlocuirea unui sistem ce a acaparat şi spoliat de 30 de ani judeţul nostru nu e o treabă deloc uşoară şi necesită muncă, onestitate şi performanţă.

De această dată nu avem voie să dezamăgim şi trebuie să arătăm că se poate."

Corina Atanasiu, candidata Alianţei USR PLUS la Primăria Focşani:

""Scopul principal este acum să creăm o alianţă puternică, cu viziune, care să se preocupe de oameni în mod real şi constant, nu o dată la 4 ani din raţiuni electorale, chiar înainte de alegeri. Focşănenii merită şi au nevoie de respect din partea celor care conduc administraţia publică locală, de servicii şi soluţii care să facă din Focşani un oraş prietenos cu viaţa, prosper şi inteligent organizat. Nu suntem săraci, suntem doar prost administraţi.

Îmi pun mari speranţe în proiectul pe care Alianţa USR PLUS îl poate construi în Focşani pentru a termina odată de incompetenţa şi reaua voinţă a celor ce secătuiesc oraşul de resurse de prea mult timp. Putem pune umărul la construcţia unui proiect politic curat, bazat pe principii sănătoase. Ne-am săturat de hoţie şi incompetenţă, de lipsă de proiecte strategice care să scoată comunitatea noastră din căderea liberă în care este acum şi aceasta se măsoară în cifre dureroase, în câţi tineri, în câte familii decid de la an la an să îşi părăsească locurile în care au crescut. Există soluţii pentru dezvoltarea Focşaniului, dar pentru asta e nevoie de o echipă serioasă, competentă, intransigentă, care să iubească oraşul şi să îi respecte pe focşăneni."

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb