USR: PSD "sabotează" candidatura lui Kovesi la şefia Parchetului European

L.I.
Politică / 29 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

USR susţine că PSD "sabotează" candidatura lui Kovesi la şefia Parchetului European şi "dezaprobă cu fermitate acţiunile de intimidare şi hărţuire" a fostului procuror-şef DNA Laura Codruţa Kovesi, scrie Agerpres.

"În timp ce Radu Mazăre se plimbă prin Madagascar, iar Sebastian Ghiţă îşi vede liniştit de afaceri în Serbia, Laura Codruţa Kovesi este chemată să dea cu subsemnatul săptămânal la Secţia de Poliţie şi are interdicţie să-şi exercite profesia şi să iasă din ţară. Aceasta este noua metodă PSD-ALDE de a o împiedica să continue cursa pentru şefia Parchetului European", se arată într-un comunicat al USR, publicat astăzi de Agerpres.

Potrivit sursei citate, "USR condamnă acest nou abuz pe care îl face Secţia specială înfiinţată la ordinul lui Liviu Dragnea pentru a-i intimida şi controla pe magistraţi şi cere PSD să oprească planul de sabotare a Laurei Codruţa Kovesi pentru ca România să nu ajungă de râsul întregii Europe şi subiect de nouă dezbatere în Parlamentul European".

USR atrage atenţia că "reacţiile dure" venite din parte Comisiei Europene şi a unor ambasadori şi lideri europeni de rang înalt demonstrează că "strategia penalilor a devenit extrem de transparentă pentru toţi".

"Retorica PSD despre statul paralel şi abuzurile care ar fi fost comise în lupta împotriva corupţiei nu mai păcăleşte pe nimeni. USR consideră că soluţia pentru rezolvarea tuturor acestor probleme este votul masiv la referendumul pe Justiţie de pe 26 mai, dar şi la toate scrutinele care urmează, pentru a scăpa de penalii din funcţii publice care subminează sistemul de justiţie", se menţionează în comunicatul USR, conform Agerpres.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Fără securiști penali în funcții publice!

    1. Fac apel la dl Dragnea sa dea o ordonanță de urgență pentru oprirea anchetării doamnei Kovesii pentru că așa ne cer oficialii europeni. Altfel vai mama noastră.

      Oare își amintește cineva să-și fi exprimat îngrijorarea, același parlament european, când fostul procuror general, Tiberiu Nițu, a fost inculpat și trimis în judecată? Și-a exprimat îngrijorarea când acesta a fost achitat pe motiv că fapta nu există?

      Esti propagandistul de serviciu al PSD-ului.

      Asa intelegeti voi sa faceti politica - intoxicand cu minciuni site-urile (ati luat patentul de la rusi ca si "lumina" in partid). 

      anchetarea lui Tiberiu Nițu și achitarea lui este o intoxicare patentată de ruși sau un stalinism pur securist?

      Trolule, daca anchetarea lui Kovesi se va dovedi inutila ca in cazul Tiberiu Nitu, pe unde scoateti camasa? Plecati de la guvernare, daca Kovesi e achitata? Cam asa ar trebui. Dar va lipseste exact ce nu ati avut niciodata si ce va cerea Crin Antonescu sa aveti in USL:bun simt. Voi, pesedistii nu aveti bun simt.

      Voi ați scos vreo cămașă? Stai îmbracat, propagandist securist, fii decent.

      Orice discutie depre securisti trebuie sa inceapa cu tatal lor - Voiculescu - si cu televiziunea lui securisto-comunista care propaga minciuna ai sustine dictatura unui penal. A scris bine cel de la postarea 1.5 ca esti un trol. Din pacate pentru voi, NU MAI TINE pentru ca acum toata lumea stie ca intoxicati internetul.

      Voiculescu este cei 100 000 de securiști.

      Coldea, Maior și Dumbravă sunt doar trei. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb