Vaccinarea obligatorie pentru Adunarea Generală a ONU stârneşte mânia Moscovei

J.P.
Internaţional / 16 septembrie 2021

Vaccinarea obligatorie pentru Adunarea Generală a ONU stârneşte mânia Moscovei

Toţi diplomaţii care participă la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite săptămâna viitoare la New York vor trebui să prezinte dovada vaccinării împotriva Covid-19, în conformitate cu regulile în vigoare în oraş, o obligaţie care a stârnit furia Moscovei, scrie AFP, citat de Hotnews.

Într-o scrisoare din 9 septembrie, Primărul democrată din New York l-a informat pe preşedintele Adunării Generale, Abdulla Shahid, că toţi delegaţii care doresc să intre în complexul Organizaţiei Naţiunilor Unite vor trebui să prezinte dovada vaccinării.

Comisarul pentru sănătate al oraşului, Dave Chokshi, subliniază faptul că Sala Adunării Generale este "un centru de convenţii" supus aceloraşi reguli ca majoritatea spaţiilor de activităţi interioare din New York.

Scrisoarea aminteşte, de asemenea, că masca este obligatorie în transportul public din statul New York şi că oraşul "încurajează" purtarea sa în toate spaţiile interioare.

Diplomaţii din întreaga lume sunt aşteptaţi pentru dezbaterea generală a acestei 76 sesiuni a Adunării Generale (21-27 septembrie), care va avea loc într-un format hibrid cu întâlniri fizice şi online, în timp ce, în anul precedent, sesiunea a fost complet online.

Conform scrisorii primăriei din New York, delegaţii vor trebui, de asemenea, să "facă dovada vaccinării înainte de a putea mânca, bea sau face exerciţii fizice şi de a participa la toate activităţile ONU.

Această obligaţie a provocat o reacţie furioasă din partea Moscovei. Într-o scrisoare datată miercuri către preşedintele Adunării Generale, ambasadorul rus la Naţiunile Unite, Vasily Nebenzia, a declarat că este "foarte surprins şi dezamăgit" că Abdulla Shahid a sprijinit o astfel de măsură, pe care o consideră "în mod clar discriminatorie".

"Împiedicarea accesului delegaţilor din ţările independente la Sala Adunării Generale sau în alte zone ale sediului Organizaţiei Naţiunilor Unite ar reprezenta o încălcare clară a statutului Organizaţiei Naţiunilor Unite", adaugă el în această scrisoare obţinută de AFP.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pai ori e Circul Globus la nivel mondial ori nu mai e!

    Pai, ar cam fi cazul ca anumite state care tin la independentza si suveranitatea lor sa iasa din aceasta adevarata "infectie globalista" si varf de lance al Ocultei, numita ONU(Organizatia Natiunilor Umilite)!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb