Vaccinurile ARNm, o mare greşeală deosebit de toxică?

Călin Rechea
Ziarul BURSA #Companii / 4 iunie 2021

Călin Rechea

Ministrul sănătăţii Ioana Mihăilă a declarat recent că nu crede "că mai trebuie să aşteptăm rezultate ale unor studii înainte de a fi convinşi că e bine să ne vaccinăm".

Ministrul s-a referit în mod explicit la vaccinurile produse de Pfizer şi Moderna, în condiţiile în care "milioane de oameni au fost vaccinaţi şi nu au trecut prin efecte adverse semnificative".

Această "credinţă nestrămutată" ar trebui, poate, supusă unui nou test, necesar în urma unor declaraţii recente ale unui profesor din Canada, doctorul Byram Bridle, specializat în imunologie virală.

În fond, aceasta înseamnă ştiinţa, nu-i aşa?

În cadrul unui interviu acordat realizatoarei de programe radio şi televiziune Alex Pierson, profesorul a spus că vine cu un mesaj înfricoşător, după cum se arată într-un articol de pe site-ul LifeSiteNews, cu titlul "Vaccine researcher admits "big mistake,' says spike protein is dangerous "toxin'".

Studii recent publicate arată că proteina spike a fost descoperită neaşteptat în fluxul sangvin. "Am crezut că proteina spike este o ţintă antigen, nu ne-am imaginat că proteina spike este ea însăşi o toxină şi o proteină patogenă", a afirmat profesorul Bridle, care a subliniat că "prin vaccinare, le inoculăm din greşeală oamenilor o toxină".

Cercetătorul de la University of Guelph, Ontario, a primit anul trecut o bursă de la guvernul canadian, de 230.000 de dolari, pentru a studia vaccinul anti-Covid. În cadrul proiectului, profesorul Bridle şi alţi cercetători au cerut şi au obţinut "studiul de biodistribuţie" al vaccinurilor ARNm de la autorităţile japoneze.

Datele din raport au arătat că proteina spike intră în fluxul sangvin, unde circulă pentru mai multe zile după vaccinare, iar apoi se acumulează în ţesuturi şi organe precum splina, măduva osoasă, ficat sau ovare, după cum mai arată articolul din LifeSiteNews.

Profesorul Bridle a mai accentuat faptul că "proteina spike este o toxină, care poate produce leziuni ale corpului odată intrată în circulaţia sangvină".

Doctorul J. Patrick Whelan, pediatru specializat în reumatologie, a avertizat comitetul de vaccinuri din cadrul Food and Drug Administration (FDA), agenţia care autorizează medicamentele şi dispozitivele medicale în Statele Unite, că proteina spike din vaccinul anti-Covid poate avea efecte grave la nivel micro-vascular şi poate produce leziuni în ficat, inimă şi creier în "forme care nu au fost evaluate în testele clinice de siguranţă".

Aceste informaţii au fost publicate pe site-ul LifeSiteNews în prima jumătate a lunii februarie 2021. Acolo se mai arată că doctorul Whelan nu pune la îndoială valoarea vaccinului în ceea ce priveşte stoparea transmiterii bolii, însă consideră că "ar fi cu mult mai grav dacă sute de milioane de oameni ar suferi leziuni pe termen lung sau permanente la nivelul creierului sau a structurii micro-vasculare a inimii".

Doctorul Byram Bridle a mai subliniat că descoperirea proteinei spike în sânge are implicaţii majore pentru procesul donării de sânge, deoarece "nu dorim să transferăm aceste proteine spike patogene unor pacienţi fragili".

Cercetările au mai descoperit că există concentraţii foarte ridicate ale proteinei spike în laptele matern, cu efecte potenţial fatale pentru nou-născuţi.

În articolul de pe site-ul LifeSiteNews se face trimitere şi la un document recent al organizaţiei Canadian Covid Care Alliance (www.canadiancovidcarealliance.org), în care se pune sub un mare semn de întrebare necesitatea vaccinării copiilor şi adolescenţilor.

"Health Canada a autorizat vaccinurile COVID-19 fără studii ale bio-distribuţiei sau farmacocinetice asupra proteinei spike", se subliniază în document, unde se mai arată că "studiile de toxicitate pentru vaccinul de la Pfizer BioNTech nu permit evaluarea siguranţei pentru proteina spike".

În aceste condiţii, "guvernului canadian trebuie să i se ceară oprirea imediată a programului de vaccinare în masă pentru copii şi adolescenţi, astfel încât să fie finalizate studiile referitoare la incertitudinea din jurul caracterului patogen al proteinei spike".

Profesorul Bridle a mai declarat pentru LifeSiteNews că a primit numeroase reacţii pozitive după interviu, însă a devenit şi ţinta unei campanii vicioase de denigrare.

Probabil că doctorul Bridle se aştepta la aşa ceva, dar cu toate acestea a ales calea onestităţii intelectuale şi ştiinţifice, în ciuda consecinţelor pe plan financiar.

"Trăim în vremuri în care un funcţionar public din mediul academic nu poate răspunde cu onestitate şi pe baza ştiinţei întrebărilor legitime ale oamenilor fără teama că va fi hărţuit şi intimidat", a mai declarat profesorul Byram Bridle pentru LifeSiteNews.

Poate fi caracterizată această atitudine ostilă faţă de opiniile "incorecte" altfel decât manifestarea unei credinţe primitive într-un panaceu care nu a primit aprobarea de utilizare, ci doar o autorizare de urgenţă?

În prima zi din iunie 2021, Bloomberg a scris că Moderna a trimis o cerere către Food and Drug Administration din SUA prin care solicită "aprobarea completă a vaccinului său anti-Covid".

"Vaccinul autorizat pentru utilizarea în caz de urgenţă se poate transforma astfel într-o sursă stabilă de venituri pentru mulţi ani de aici înainte", se mai arată în ştirea de la Bloomberg, unde se mai precizează că Pfizer a trimis o cerere similară la începutul lunii trecute.

Se pare că miza este prea mare pentru a mai urma adevărata metodă ştiinţifică şi a asculta şi opiniile contrare "credinţei" general promovate şi "acceptate". Oare ignoranţa şi prostia agresivă din anumite perioade ale Evului Mediu Întunecat au supravieţuit şi în secolul al XXI-lea, iar poziţia lor este deosebit de solidă în cercurile guvernamentale, sau este vorba despre altceva?

În calitatea sa de membru al comisiei care a investigat explozia navetei Challenger, profesorul Richard Feynman a prezentat un raport care se încheie memorabil: "Pentru o tehnologie de succes, realitatea trebuie să aibă prioritate faţă de relaţiile publice, deoarece Natura nu poate fi păcălită".

Aceste cuvinte ar trebui să-i călăuzească şi pe cei care promovează necontenit nişte "terapii" experimentale care ar putea avea efecte catastrofale pe termen mediu şi lung, pentru că nici aici "Natura nu poate fi păcălită".

Opinia Cititorului ( 108 )

  1. Uite d-aia eu m-am vaccinat cu Johnson& Johnson.

    1. O sa porti pampersi toata viata!

      Mare Belea esti Caline ,cu acest articol,deci,sa concluzionam, ISRAELUL a Vaccinat vreo 6 mil de locuitori,USA a Vaccinat anti COVID aprox 250 mil de locuitori,si tu vrei sa spui ca aceste tari isi omoara propriile popoare ca sa ce? Sa vina aia din lumea a3a Nevaccinati din Africa si ASIA sa ocupe linistiti un ISRAEL gol si o SUA cu populatia redusa la vre-o 25%???? Tare comic,serios ,pacat,sunteti formatori de opinie dar.......va bagati in seama........cam aiurea cateodata.......sper ca nu sunt alti factori la mijloc

      Ai o logică de tablă: articolul nu spune niciunde că "Israel, USA ... își omoară propriile popoare ca ăia din lumea a 3-a să ocupe țările goale".

      Articolul spune că s-a dat drumul la vaccinare aproape cu japca fără să se cunoască toate detaliile și toate interacțiunile. Și e logic să nu se cunoască toate detaliile întrucât e vorba de un vaccin nou și de tehnologie nouă. Știința lucrează prin proiectare, implementare, testare și măsurare. Măsurătorile asupra efectelor pe termen lung abia (poate) de acum încep să apară. Și durează ceva timp până se pot face corelările, se interpretează și studiază datele. 

      Nu ai inteles nimic din articol...esenta este in " Moderna a trimis o cerere către Food and Drug Administration din SUA prin care solicită "aprobarea completă a vaccinului său anti-Covid".

      "Vaccinul autorizat pentru utilizarea în caz de urgenţă se poate transforma astfel într-o sursă stabilă de venituri pentru mulţi ani de aici înainte" 

      Deci Big Pharma nu te vrea mort pe termen scurt ci pe termen lung...vor sa te vaccinezi anual si apoi la efectele secundare depistate vor veni cu alte medicamente care sa "ajute" si nu sa vindece...Big Pharma are nevoie de cash flow si nu poti obtine bani de la un om mort ci doar de la un muribund. Conceptul a fost, culmea, inventat de Philips in anii 1980...au facut un studiu in care a rezultat ca oamenii isi schimbau aparatele electronice (prin demodare) aproximativ la 5 ani si au decis ca nu are rost sa puna componente mai scumpe care sa tina o viata ci unele care sa reziste maxim 5 ani, a.i. sa fii nevoit sa achizionezi un nou produs care rezulta in vinzari si profituri mai mari...Si acum conceptul s-a propagat in domeniul sanatatii...au neveoie de oameni bolnavi, nu morti, care sa cumpere medicamente sine die 

      Jhonson & Jhonson sint descendentii lui I G Farben / Adolf. Pe planeta nu exista mai calficati ca ei in OTRAVURI !

      Mai sunt si Bayer.

      Articolul "spune" doar că există această proteină in sângele celor vaccinați, și că nu sunt studii privind efectele oe termen lung, nu că ... vaccinarea înseamnă "omorarea" oamenilor...Nu ?!?

      Decia asta inseamna ce? Ca esti mai putin desinformat?

      Ai inteles destul de bine! Dl Rechea a mai "bagat" un articol in care critica vaccinul Phizer,care a dat rezultate destul de bune pana acum,dar nu sufla nicio vorba despre vaccinurile produse de rusi sau chinezi care sunt interzise in multe tari pentru ca sau dovedit periculoase! Vaccinurile produse de rusi si chinezi,au la baza aceeasi tehnologie ca si cel de la Astra Zeneca! Dl Rechea citeaza ce a spus un cercetator despre POSIBILE reactii adverse pe termen lung ale vaccinului Phizer,pentru care cercetatorul respectiv nu are dovezi!!! Dar nu spune nimic despre vaccinul rusilor care nu este dorit nici macar de catre cetatenii rusi,dar pentru care Rusia face propaganda agresiva pentru a fi promovat in alte tari! Oare sa fie si dl Rechea parte din mecanismul de propaganda al unor regimuri dictatoriale precum cel de la Kremlin sau Beijing? Altfel nu se explica mania cu care critica aproape tot ce vine din occident,dar nimic despre ceea ce fac adversarii occidentului!! Pana la urma urmei,nu-l obliga nimeni pe dl Rechea sa se vaccineze! Daca spunea ca nu are incredere in nici un vaccin,atunci ar fi fost ok! Este dreptul lui! Dar sa iasa si sa critice numai vaccinurile produse de Moderna si Phizer,asta spune totul! Stiinta inseamna sa astepti ca sa vezi rezultatele! Dl Rechea si acel cercetator pe care-l citeaza,de ce nu asteapta ca sa vada si ei rezultatele vaccinului pe termen mediu si lung?

      Sumtem pe un teren minat -- asta e clar!

      Si orce ipoteza ce se va intimpa un urmatorii 5-10 ani e foarte probabila!

      Vaccinul - nu aduce normalitatea- ne baga pe un teren minat! De fapt! 

      Toti cei care se inchina la vaccin si bat campii cu 'stiinta' au facut mishto de vaccinul rusesc imediat cum a aparut. Fara analiza stiintifica, fara teste, ei 'stiau' ca nu e bun. Gutzanii au pareri si comenteaza, sunt fani, ultrasi iar smecherii castiga miliarde fara sa-si asume eventuale probleme.

      Pai, daca nu-l vreti nici voi, rusii, despre ce vorbim?

      Vorbim despre cretinii vaccinati care comenteaza agresiv. La peste 5 cuvinte este cam greu sa inteleaga ceva. Ati fost dresati sa bagati cu rusii, dracnia, peeeseeedeee si cam atat. Nivel clotilda.

      Din cate stiu in tara noastra romanii nu sunt vaccinati cu vaccinuri chinezesti sau rusesti, atunci pentru ce am discuta despre efectele acestora?

      Poti sa bagi mana dreapta in foc ca Israelul si-a vaccinat populatia cu acelasi vaccin din Romania???

    De ce nu e decapitat încă Bill Gates?

    1. De corupt ce e sistemul care îi crește la sân, cu marxistul de Biden in frunte.

      Cel mai bine este sa luam lumina de la aliatii nostri americani. In SUA, tinerii au dreptul sa se declare cum vor ei, daca sunt baieti se pot declara fete si invers. Deci noi ne putem declara TRANSVACCINATI adica, chiar daca nu ne-am intepat cu serul minune, credem ca ne-am vaccinat. Daca este corect, stiintific si legal cu transsexualii, la fel trebuie sa fie si cu trasvaccinatii. Cei care nu cred asta, sa se duca in SUA sa invete.

      Nu a sunat inca clopotelul ptr el. Toate la timpul lor.

      Bun comentariu.

      ... o sculptura invizibila a fost vanduta cu 18 000 $ ... daca acea sculptura exista in timp si spatiu doar pentru ca artistul a imaginat-o ... atunci de ce un nevaccinat nu s-ar putea declara vaccinat!? ... parca sculptorul era italian, putem invata cate ceva de si de la europeni :) ...

      Da. Ii lovim la ei acasa si cu propriile arme…????

      De acord!

      Corect!

      ????Excelent!????

    Articolul ar trebui marcat ca și conspiraționist. Siteul citat e un site catolic anti avort si banat în social media ca răspândind teorii ale conspirației și fake news.Cam atât.

    1. Teoria conspirației s-a din vedit a fi adevărată, dovedită cu exemple practice.

      Hai sa facem un sondaj de masa (precum vaccinarea de masa) și să întrebăm poporul in ce are încredere - în guvern sau in teoria conspirației? Tu ce crezi că ar iesi ???

      Aia 80% care nu s-au vaccinat in ce cred, în Dumnezeu sau in Bill Gates?? 

      Si ce e rau in a fi catolic si anti avort?Cum se cheama cei care sunt ANTI catolici si PRO avort?Cumva marxisti?

      'Marxisti' - cuvant bland. Mai corect se pot numi bolsevici borati acesti mutanti care fac galagie.

      si eu as inclina spre bolsevici

      La treaba cu increderea in Dumnezeu sau Bill Gates ai atins o coarda foarte sensibila a neamului care se bate in piept cu religia ortodoxa. Defapt trebuia sa sune cam asa: “Incredere in moaste, icoane, sfinti, preoti, sau Bill Gates..”

      Se pare ca Billy Boy a castigat in fata oscioarelor cu 80%, ceea ce nu e de mirare pt ca Dumnezeu nu se lasa batjocorit la nesfarsit, caci ce seamana omul, va si culege. Un neam de oi care se complace prea mult in zona de comfort pentru a ridica ochii spre adevar. Apropo, cred ca Biblia ar trebui predata in liceu ca materie de cultura generala ca doar suntem o tara crestina, cel putin cu numele.  

      Ești praf! Zero barat! ????????????

      Nu se poate sa nu apara la comentarii si unul care face mishto de moaste. Unii ziceau ca In 2012 pe data de 12 decembrie o sa fie sfarsitul lumii. A aparut cel putin un smecher in SUA care a convins multi/multi americani sa-si doneze averile cu promisiunea ca are el grija de toate problemele. A strans sute de milioane de dolari. Este un exemplu de la altii. Mai sunt si alte smecherii care speculeaza naivitatea unor oameni din tarile model.

      Nu merge sa se bage Biblia in scoli. bulai, closette, fă-clotilda, ciolos, barna si restul turmei s-ar tavali in chinuri, ar face proteste, plangeri pe la soros. I-am pierde pe acesti valorosi useristi/lgbtisti.  

      În Dumnezeu desigur!

      Vrei sa fii acceptat,accepta la rândul tău că pot fi și marxiști, bolșevici,verzi,roșii,galben i,portocalii etc . Limbajul de mahala nu îl folosi.

      Alegerea fiecăruia trebuie respectata atât timp cât nu este agresiva împotriva majorității ,a firescului,a Naturii.Natura nu poate fi păcălită. 

      In Dumnezeu atat mai putem crede!!!

    Am pierdut fraza in care profesorul Bridle (precum si alti mari profesori, nenominalizati) spunea cati subiecti au fost supusi testelor.

    Am mai pierdut , in plus, si sirul logicii rafilate care pune la inceputul articolului copiat memorabila formula politica in care un ministru roman sarman cu duhul (ca sa nu mai amintesc ca e #rezist) sustine folosirea vaccinurilor in locul nesimtirii si nepasarii fata de ceilalti. 

    Am mai citit si vazut, mai ales in spatiile dedicate opozitiei fata de civilizatie si adulatoare a senzationalului, luari de pozitii in sensul ca cei care ne vaccinam vom deveni maimute, extraterestri, pagani, anticristi, etc.

    Multumesc. 

    1. Problema sta asa. proteina spike nu are ce cauta in sange. Daca ajunge in circuitul sanguin face ravagiile pe care le aminteste prof Bridle, iar cealalta problema apare cand te gandesti ca mARN este un cod de generare a proteinei spike, care nu se stie cat timp sta si activeaza in organismul tau. Daca ai avut noroc la prima vaccinare, iar proteina spike si-a vazur de drumul ei in sistemul limfatic. nu se stie ce se va intampla mai incolo. De aceea pana acum au murit 5000 de oameni in SUA si au avut 450 de mii efecte adeverse consemnate in VAERS. din cauza vaccinului. De aceea in Europa fara UK au murit pana acum peste 10.000 de oameni dupa vaccin, iar 850 de mii au raportat efecte adverse. pe Eurovigilance.

      Iar daca n-ati aflat pana acum cat de "natural" a aparut SARS CoV2, cititi New York Post, din 02.06.2021 anume e-mailurile lui Fauci cu diversi, care stiau toti foarte bine ca acest virus este o arma biologica, inginerita in laboratorul din Wuhan, cu bani americani si tehnologie americana, numita "gain of function". Datele pandemiei au fost exagerate pentru a declansa panica, platformele sociale au fost cenzurate pe tema lockdown, masuri de stopare a pandemiei. originea naturala a virusului. si vaccinuri, chiar de dl Fauci, care a condus comitetul de fact0checkeri de la FB si Twitter, si a constatat numai conspiratii. Apropo tot de la Fauci citire, asimptomaticii pozutivi, nu transmit boala, iar restul PCR la 40 de cicluri exagereaza masiv numarul infectarilor. Dupa ce a venit Biden presedintele ales de big tech si oligarhia bancare, testul PCR s-a redus la 19 de cicluri.

      Am trait o megaminciuna si o continuam cu un vaccin experimental care nu are licenta biologica ci doar autorizatie de urgenta. Nu credeti mergeti pe site-ul Pfizer, va avertizeaza.  

      Tu definesti pt mine ce inseamna civilizatie? Mai sa fie.Cand e cu boala si alea suntem toti o fratie si eu tre sa fiu ingrjorat ca tu o sa crapi.Mi se rupe plua.Ca si cum tie ti s-a rupt ca unii mureau de cancer sau ca altii nu aveau ce pune masa.Si ca s-o lamurim si in alt aspect ,drepturile tale nu-mi creeaza mie obligatii.Si reciproca.

      Si dusul in derizoriu a parerii celorlalti ,face ca voi astia ,,pasatorii" si simtitorii sa fiti priviti ca niste prosti spalati pe creier.Cine spune ca va cresc coarne sau ca deveniti maimute?! Ok,or fi unii care fac misto si pun meme pe fb dar nu asta e parerea celor care nu se jecteaza.

      Inchei ca deja e mult cu intrebarea:de ce plm ti-e frica de nejectati daca tu esti imunizat?  

      Treaba asta pare ca serveste unui singur scop - marii resetari, similare cu revolutia culturala a lui mao, care a omorat zeci sau sute de milioane de oameni si a distrus tot ce se putea in societatea chineza.

      si evident ca pe parcursul acestui proces, toti opozantii au fost declarati dusmani ai poporului, exact cum se foloseste acum fake news

      Acea proteina nu are scop de cat sa mai taie din speranta de viata pentru multi.

      Vom vedea ce "secerare" se va petrece in urmatorii ani a omenirii! 

      Singurul scop a fost reducerea populatiei!Si imbogatirea in acest process! 

      Pentru ca de ce sa elimini sute de milioane de oameni si sa nu faci si nu ban in acest process!Avem parte de al 3-ilea razboi mondial, doar ca nu e cu armate si avioane e cu virus ca si arma biologica!

      Ce ocultă idioată.

      În loc să facă un virus care să ucidă populația, tembelii de ei au făcut un virus care nu e periculos (așa am citit eu aici) și un vaccin care e foarte periculos (din nou, așa am citit eu pe aici). Nu mai e nici oculta ce-a fost odată... 

      Noroc cu comentatorii conspiraționiști; acest ultim bastion împotriva asaltului lui Bill Gates. 

    Semnul intrebarii nu-si are rostul in titlul articolului.

    1. Dacă autorul se dovedește că habar nu are despre ce vorbește, se poate scuza că doar și-a pus o întrebare.

      Semnul întrebării îi ferește pe ziariști de consecințe și le permite să publice articole inflamatorii pe sistemul: "eu n-am afirmat nimic, doar am întrebat". 

      Majoritatea articolelor apocaliptice ale domnului Rechea se termină cu semnul întrebării.  

      Nu ai inteles mesajul.

      Am înțeles eu mesajul... : ești aderent oștii lui Daiana Șo șo acră și lăutarul Holograf....credincioși că virusul nu există și "jos masca ,jos masca".

      Ai fi vrut ca autorul să NU se întrebe... ci să spună răspicat : "Vaccinurile ARNm, sunt deosebit de toxice !!!" (un titlu mai clar). Căci autorul în titlul său se exprimă greșit.... spune / se înțelege că : "greșeala (mare) este deosebit de toxică".  

    Apar dovezi tot mai clare că acest virus produs in laborator de elitele mondiale e o uriașă fraudă planetară.

    Prin martie 2020,se spunea ca e un virus produs de americani si a fost dat chinezilor(americanii nu au primit aprobarea sa-l incerce in atmosfera).Vom afla adevarul la”pastele cailor”.E o arma biologica si un mijloc de reducere a populatiei globului.

    Mare e grădina Domnului. Mulți deștepți sunt în țara aceasta. chiar și între ziariști, care își zic formatori de opinie.Depinde de opinie și de cât primesc ca să contribuie la formarea acesteia. Nu este clar că vaccinarea este benevolă? Cine vrea se vaccinează . Nu este treaba purtătorilor de știri și vorbe dacă cineva vrea să se otrăvească prin vaccinare. Așa că lăsați-o baltă cu propaganda!

    1. Daca vaccinarea este benevola de ce se restrictioneaza libertatile cetatenesti si de ce este suportata de la bugetul de stat? De ce trebuie eu sa iti platesc tie "vaccinarea benevola"? Cumpara-ti tu vaccinul si vaccineaza-te benevol pe banii tai nu sa faca ciuma PNL-USR datorii publice de 50 miliarde euro pe care altii trebuie sa le plateasca pentru vaccinarea la benevola

      Cititorule, tu nu ai auzit ca angajatorii din Buzau si din alte parti OBLIGA angajatii sa se vaccineze?

      E benevola da vrei. Daca nu esti sigur iti mai pun niste influenceri sa te convinga. Daca tot nu esti sigur te conditioneaza la locul de munca (genul, nu-ti mai deschide sectia de spital daca esti cadru medical sau nu te mai primeste la restaurant) sau la scoala (genul, nu poti veni la universitate). Daca nici asa nu merge o sa devina obligatoriu pe sectoare (mai intai cel medical, dupa cum zicea ministra recent). In final o sa devina obligatoriu la toti (bazandu-se pe niste decizii CEDO fara legatura dar care is bune de scuza).

      Ati vazut ce a raspund arahatul national cand a fost intrebat daca jecțea e obligatorie? A zis ca e obligatoriu pt cei care doresc

      nici mie nu-mi place minciuna covid19, dar treaba cu datoria de 50 de miliarde de euro se datoreaza salariilor si pensiilor speciale sau nu, marca psd

      Se pare ca voi astia care la orice gasiti vinovat PSD sunteti platiti de rusi si chinezi. Doar ei au interes sa oamenii se fie aburiti cu astfel ce cretinatati.

      Datoriile in mintea ta se datoreaza pesedistilor boc, ciorbea, tariceanu, ciolos si orban 

      Rusule, esti slab la minte. Bine, toti trolii rusi sunt asa prosti

      Publica-ti adresa ca sa primesti ajutoare pentru tratamente.

    tot ce s-a intamplat in timpul asa zisei pandemii a fost lipsit de logica . sint intrebari care nu se pun si nu vin raspunsuri : 1. de ce pina acum nu s-a testat nimeni sa vada daca are gripa => testarea , este doar o afacere de facut bani pe spatele oamenilor . 2. de ce pina acum nu s-a purtat masca si toate epidemiile s-au terminat fara probleme . 3.de ce pina acum la spital se duceau doar oamenii bolnavi , iar acum cei bolnavi de alte boli grave , nu erau primiti , ca sa ocupe spitalele cei sanatosi fara simptome de boala .3.de ce aceasta graba inexplicabila de a vaccina oameni cu vaccinuri experimentale , fara ca gravitatea bolii sa o justifice . 4. de au fost inchisi in case oamenii si s-au distrus economiile cu rezultate mai proaste decat atunci cand nu s-a facut asa ceva . cei care mint pe bani , vor spune ca acest covid este mai grav decat gripele de pina acum , dar statisticile nu spun asta , dimpotriva , consecintele asa ziselor masuri de prevenire a covidului , au fost mai grave decat covidul insususi , sau altfel spus am salvat o suta de oameni ca sa omoram o suta de mii ! are si prostia o limita , pe care daca o treci , dai in paranoia .

    1. mai,ca bine zici.da' oare ne-a raspunde oarecine,oarecand la aceste intrebari?

      Mai am eu una.. de ce au implicat horeca indirect si miseleste in campania de vaccinare?

    Despre toate aceste articole (cel care spune ca proteina Spike este responsabila pentru tromboze si miocardita dar si cel care arata ca proteina spike apare dupa vaccin in sange pana la 15 zile) v-am scris eu in comentarii inca de acum cateva saptamani. Ma bucur ca se scrie si un articol in presa.

    1. Tata a facut miocardita de la vaxx.. si-a pierdut vederea la un ochi.. este foarte ciudat acest ser.. medicii care la- controlat la ochi nu stiau de unde afectiunea ...

    Desi disputa continua pe internet, unde sunt cativa care incep sa amestece lucrurile si sa afirme ca proteina spike generata de vaccin este altfel decat cea virala si este SIGURA, sa nu uitam lucruri confirmate. 1 din 5000 de vaccinati in grupa 16-30 ani in Israel a facut miocardita si Israelul a concluzionat: da, este o legatura cu vaccinul.

    1. Nu numai că proteina Spike nu este sigură dar poate provoca se bucura infecții grave și reacții exagerate ale sistemului imunitar, avand inserții din virusul HIV1 adăugate în laborator

      Practic vaccinații își bagă singuri o armă biologică latenta în vena atunci când se înțeapă cu vaccinul ocultei mondiale. 

      E BOMBA CU CEAS!!!

    esti dus cu pluta rau

    1. Cand esti prost de mic, atunci cand esti mare doar te joci!

      Ai furtuna de citokine.

    Criza sângelui.

    medicamenteeee

    Este de mirare că secțiunea de comentarii a acestei publicații este populată de tot felul de bolnavi psihici, conspiraționiști și medici cu diploma luată pe facebook când însăși autorii publică articole cu astfel de titluri?

    1. Esti cumva de la Ministerul Adevarului?

      Vrei sa ajungi ministru? 

      Este omul nou - progresist trepanat.

      Foarte mulți cititori te aprobă.

      Ai menționat însă doar 3 categorii de comentatori ciudați, plus autorul... adaugă te rog, și "4 pe zii" : 16.1 & 16.2. și etichetează-i!

      Ești curajos pentru opinia scrisă, iar eu sunt nesăbuit... să vezi ce pățesc.  

    daca ziaristii publica asemenea articole conspirationiste, ce pretentii sa mai avem la babele de la fundu Tutovei?

    1. Autorul publica ceea ce se discuta in cercurile medicale, nu pe la colturi. Deschide si tu orice revista medicala serioasa si uita-te la rubrica de peer review, de comentarii. Vei vedea doctori care se contrazic, contrazic opinial politica medicala a autoritatilor, etc. Este o mare infruntare care s-a dus in zona excluderilor, adica a pumnilor in gura, nu a stiintei. Se fac studii false care sa demoleze ivermectina, sau studii demonstrate apoi false care sa promoveze remdesivirul. Remdesivirul a fost aprobat doar in urma unui studiu care a fost demolat la peer review cateva luni mai tarziu. Dar la ivermectina nu sunt suficiente cateva zeci de studii. Profesionistii in medicina sunt socati pur si simplu de terorismul autoritatilor medicale si minciunile promovate.

      Nu putem avea pretentii de la babe dupa cum nu putem avea pretenii de la tine. Nu pot sa-ti spun mai clar pentru ca nu e voie sa folosesc cuvintele si urarile care le meriti.

      medicamenteeee

      pai ia-ti-le.

      Clar ca ai nevoie. Iti pot oferi la pret bun.

      Din rezerva proprie?

      Ok se vede ca esti interesata. Negociezi? trimite fisa medicala ca sa aflam bolile care te macina si iti promit ca vom gasi medicamentele de care ai nevoie, draga colotilda.

      Medicamentele psihoticilor se dau cu rețetă de la medic. Nu-ți vinde din stoc tristule că dacă nu le iei pe toate nu-și fac efectul.

    daca sunt si ziaristi iresponsabili, nu o sa mai scapam niciodata de pandemie credeam ca ziaristii sunt mai descuiati la cap, pacat....

    1. Incuiat la cap esti tu.

      Am scapat de pandemie. 

      Dar putem scapa de tine.

      si ''ziaristii'' trebuie sa puna o paine pe masa!!!!!

    Inocularea unei 'bombe cu ceas" - EXACT CEA CE SE INTIMPLA

    Este extre de grav ca se experimenteaza pe intrega populatie fara sa se stie prea mult despre efectele in timp ale acestor toxine. Insa cea ce stim sigur e ca o toxina in organism nu prea poate fi benefica! 

    Si trebuie pusa pragmatic problema. Este chiar util sa inoculam o toxina ce poate avea efecte extrem de grave ca sa scama de un virus ce are o rata reala de mortalitate extrem de mica? 

    ----------------------- ----

    Nu cumva "scapam de drac si dam de tasu"? 

    incredibil, cand toata tara asta contribuie la efortul (de razboi) impotriva pandemiei, apar niste ziaristi lunatici care vor sa distrugem tot ce am realizat pana acum, publicand articole conspirationiste si incercand sa anuleze cateva luni de munca responsabila

    1. E responsabila in a reduce populatia!

      Sigur! 

      Doar fiindca postezi aceleasi aberatii nu inseamna ca ai dreptate, mai postacule

      Pandemia s-a dus, a ramas vaccinul asta cu o proteina toxica in el.

      Si mai avem ivermectina. 

      Draga queer, daca tot esti platit de rusi, iti propun sa cumperi cartea -Trolul furios…vrea sa fie primul! Este potrivita pentru tine.

      Bai, rusule, crezi ca esti destept sa-i faci pe altii troli rusnaci.

      Ne dam seama imediat care sunt trolii rusi. Sunt prosti asa ca tine 

      Ai ratat mesajul. Credeam ca cei 2 neuroni te ajuta. Lasa prafurile si incearca iar - Trolul furios…vrea sa fie primul. Carte. Nu este scumpa.

    Enzi says:

    3 June, 2021 at 6:56 pm 

    Hello, Lane, Narcy and Derek,

    My brother (36 yrs old) has developed an arterial thrombosis at his kidney after the Pfizer vaccine. Abdominal pain that began 4 days after the second doze of the Pfizer vaccine and a massive clot that was eventually found at the ER blocking and damaging his kidney 3 weeks later. There is zero support out there, no way to properly report this (VAERS form was filled) and more importantly no doctors who can offer us a comprehensive report on what is going on and what is going to happen next. Every possible test has been done on him, everything is normal except of course for the blood clot without a traditional origin. They say “yes, it is probably caused by the vaccine but what can we do.” Names of any U.S. researchers or doctors that are working on clots resulting fr om the beloved Pfizer vaccine would be greatly appreciated. 

    S-a dus si minciuna despre SIGURANTA vaccinurilor. Tromboze foarte multe.

     

    Published estimates of the risk of vaccine-induced thrombotic thrombocytopenia (VITT) fr om countries with moderate to high data quality range fr om 1 case per 26,500 to 1 case per 127,300 first doses of AstraZeneca/COVISHIELD administered (Table 1). 

    The risk of VITT in Canada as of May 8, 2021 has been estimated to be approximately 1 per 55,000 doses, but several presumptive cases are still under investigation. 

    1. Mai adaugam si miocarditele, 1 la 5000 in grupa de varsta 16-30 ani.

    Aceste articole conspirationiste sunt foarte bune pentru că deschid o ochii prostilor la marea fraudă mondială care se petrece pe planetă și care presupune sclavizarea întregii planete in slujba unor bogătani corupți.

    1. Doar unor prosti. Cei mai multi nu reusesc sa inteleaga nimic. E cel putin unul pe aici care tot arunca tampenii.

      Ai dreptate că genul acesta de articole se adresează proștilor. Dar doar în atât ai dreptate.

    Noua stiinta este sa crezi fara sa cercetezi.

    Daca cercetezi si apoi cuvantezi, esti terorist. 

    După potolirea acestei torențiale "ploi" de comentarii (98) îndrăznesc să propun o soluție -poate a mai bună- pentru stârpirea acestei buruieni armă-biologică (COV'rig 19

    --cu prelungire 20, 21, 22 !). Alternativa la vaccinuri ar putea fi un strigăt simultan către 'Bărbosu' , o rugăciune colectivă tip spirala MISA , o spirală a tuturor popoarelor, și o spovedanie.

    {Ați văzut ce succes a avut °ZIUA mondială a BICICLETEI °?, deci se poate! }. Am textul spovedaniei și îl supun dezbaterii publice. Dacă nici vaccinurile,nici ierburile miraculoase nu salvează omenirea... hai să încercăm °Rugăciunea și Spovedania Nova° că-i pe gratis.  

    După potolirea acestei torențiale "ploi" de comentarii (98) îndrăznesc să propun o soluție -poate a mai bună- pentru stârpirea acestei buruieni armă-biologică (COV'rig 19

    --cu prelungire 20, 21, 22 !). Alternativa la vaccinuri ar putea fi un strigăt simultan către 'Bărbosu' , o rugăciune colectivă tip spirala MISA , o spirală a tuturor popoarelor, și o spovedanie.

    {Ați văzut ce succes a avut °ZIUA mondială a BICICLETEI °?, deci se poate! }. Am textul spovedaniei și îl supun dezbaterii publice. Dacă nici vaccinurile,nici ierburile miraculoase nu salvează omenirea... hai să încercăm °Rugăciunea și Spovedania Nova° că-i pe gratis.  

    Cum a ajuns această afaceristă provincială ministru?

    simplu: o nulitate fără suport, a fost pusă de partid cu un singur țel, să execute.  

    in schimb primește și ea ceva comision, cum se face. om fără personalitate, execută apoi se dă la fund.  

    idioata nu știe că există efecte pe termen scurt, mediu și lung. și că efectele trombotice dau AVC ce poate da efecte de la paralizare pana la moarte.  

    desigur, nu la toată lumea.  

    dar e ruletă rusească pe pe banul public cu recomandarea călduroasă a statului.  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb