VAIO de la Sony stabileşte noi standarde de performanţă pentru notebook-urile multimedia

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 octombrie 2008

Noile modele de notebook-uri VAIO AW şi FW stabilesc noi standarde în domeniul performanţei multimedia, anunţă un comunicat al companiei Sony. Ecranele cu diagonale între 18,4 şi 16,4 inci oferă imagini mai strălucitoare ca niciodată, în timp ce memoria de mari dimensiuni şi capacitatea generoasă de stocare vin în întâmpinarea stilului de viaţă digitală al utilizatorilor moderni.

Seria VAIO AW11

Seria VAIO AW are la bază îndelungata experienţă Sony în domeniul sistemelor de afişare digitală şi al design-ului, caracteristici ce au fost rafinate pentru a atinge un nou nivel odată cu lansarea modelului AW11Z/B. Modelul încorporează tehnologii de ultimă oră - de la ecranul masiv cu diagonală de 18,4 inci

(aprox 47cm) până la rezoluţia full-HD şi sistemul de iluminare duală a ecranului, cu tehnologie X-Black. Fotografii profesionişti şi posesorii de camere foto digitale HD vor recunoaşte şi aprecia instantaneu fidelitatea absolută a imaginilor afişate de noul model, care redă integral spectrul de culoare Adobe RGB şi oferă acurateţea perfectă atât de necesară unui proces de editare foto perfect. Simplu spus - acesta este printre cele mai bune ecrane de care un notebook a beneficiat vreodată.

Din punct de vedere tehnic, seria AW este la fel de performantă în interior pe cât de impresionantă din exterior. Modelul include tot ceea ce utilizatorul şi-ar putea dori pentru o performanţă multimedia de invidiat - de la procesorul

Intel Core 2 Duo T9600 cu o frecvenţă de 2,53 GHz, până la grafica 3D de înalt nivel oferită de soluţia video GeForce 9600M GT de la NVIDIA, cu memorie de 512MB.

Seria VAIO FW21

Seria SONY VAIO FW a fost proiectată pentru divertismentul High Definition de generaţie următoare. Modelul include funcţii esenţiale consumatorilor de conţinut HD, precum aspectul 16:9 al imaginii, ecranul wide şi cititorul Blu-ray Disc. Noile modele ale seriei lansate pe piaţa din România sunt FW21Z, FW21M şi FW21E.

Ecranul special proiectat al modelelor FW include o multitudine de caracteristici duse de Sony la superlativ, aşa cum utilizatorii VAIO sunt deja obişnuiţi. Capacitatea îmbunătăţită de redare a spectrului albastru de culori - unde ochiul uman este deosebit de sensibil - permite reproducerea cu o acurateţe extremă a variaţiilor de culoare, în timp ce tehnologia exclusivă Sony X-Black îmbunătăţeşte contrastul şi oferă culori de o naturaleţe remarcabilă.

Din punct de vedere al design-ului, seria FW este proiectată astfel încât să reprezinte un accesoriu stilat pentru orice locuinţă. Carcasele cu linii uşor curbate au un aspect plăcut din orice unghi ar fi privite, iar articulaţia cilindrică a ecranului şi sistemul de semnalizare luminoasă de la unul dintre capete reprezintă deja o marcă distinctivă a notebook-urilor VAIO. Şasiul surprinzător de compact se apropie foarte mult de ceea ce utilizatorii aşteaptă de la un notebook cu ecran de 15 inci, iar anumite elemente ale structurii sunt din aliaj de magneziu pentru a oferi o mai mare durabilitate, fără a creşte însă greutatea modelelor.

Sony este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinaţii profesionale. Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor şi cele din zona online, Sony se poziţionează ca una dintre cele mai importante mărci de bunuri de larg consum din lume. Sony a înregistrat vânzări consolidate anuale de 55,44 miliarde de euro (8.871 miliarde de yeni), pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2008, bazate pe o rată medie de schimb de 160 yeni la 1 euro. Deţine aproximativ 180.500 angajaţi în toată lumea.

În Europa, Sony a înregistrat vânzări consolidate de 12,73 miliarde euro (2.328 miliarde yeni) pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2008. Sony Europa, cu sediul central la Sony Center am Potsdamer Platz din Berlin, este responsabilă pentru afacerile cu produse electronice din Europa şi a înregistrat vânzări consolidate de 9,55 miliarde de euro pentru aceeaşi perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb