VALERIU GHEORGHIŢĂ: "În decembrie aşteptăm primele tranşe din vaccinul Pfizer pentru grupa de vârstă 5-11 ani"

J.P.
Miscellanea / 8 octombrie 2021

"În decembrie aşteptăm primele tranşe din vaccinul Pfizer pentru grupa de vârstă 5-11 ani"

Vaccinul anti-Covid-19 de la Pfizer pentru grupa de vârstă 5-11 ani este aşteptat să fie autorizat în Europa la finalul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie, a anunţat, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă. Astfel, primele doze pentru această categorie de vârstă vor ajunge în România în decembrie. Pentru anul 2022, România a contractat 1,2 milioane de doze de vaccin pentru copii, acestea venind în alt tip de flacoane, conform Digi24.

"În Europa, ne aşteptăm ca această autorizare să vină la sfârşitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie, iar în decembrie în România ar trebui să vină primele tranşe de vaccinuri destinate pentru această grupă de vârstă", a anunţat Valeriu Gheorghiţă, joi seara, la Digi24.

Medicul a precizat că este un alt tip de dozaj, 10 microgame, care se administrează tot la trei săptămâni şi sunt 10 doze de vaccin într-un flacon.

"Pentru 2022 avem contractate 1,2 milioane de doze", a precizat Valeriu Gheorghiţă. "Înseamnă un număr suficient pentru a avea cel puţin 50% din 1,2 milioane de copii vaccinaţi cu schemă completă", a adăugat medicul.

Pfizer şi BioNTech au anunţat joi că au solicitat autorităţii de reglementare din SUA (FDA) autorizarea în procedură de urgenţă pentru utilizarea vaccinului său anti-COVID pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Am auzit că se vor baga 4 doze in venă încă de la prima vaccinare. Doar așa, până în anul 2078 vom termina de injectat cele 1 miliard de doze cumpărate de guvern, la cca 5 milioane de romani dispuși sau constrânși să se vaccineze

    1. Declarația unui AURolac, recent ajuns pe patul de spital:

      „VACCINATIVA DRAGI MEI MIE IMI PARE RAU CA NU MAM VACCINAT . NU LASATI SA TREACA TIMPUL .Îmi pare rau ca am fost contra vaccinări și contra covid Am sa promovez vaccinul Medicii sunt într-adevăr niște eroi trebuie respectați îmi aplec capul im fata lor și îmi cer iertare ptr neîncrederea care lam avut ptr ei” 

    Ultimul tun inainte de terminarea circului corona

    Ce aveți cu copiii? Ce au făcut de vă puneți și pe ei? Nu vreți sa lăsați nimic în urma voastră decât prăpăd și pustiu?

    Mulți da proști , proști da mulți !

    Ce enormități debitați ?....

    Șoșocați.... 

    1. Te-ai gandit vreodata la ce fatalau oligofren a dat nastere, ma-ta aia handicapata?

      Daca zici de bine , adica vaccinul ESTE bun -numai ca ce avem acum NU sunt vaccinuri !!!- e ok ,dar asa mai la vara cand apare un vaccin adevarat si nu experimentele de azi in 3 etape spre n- dar baga banii unde e necesar... , si legende gen imunitate colectiva, vezi Ebola sau hiv pentru imbecilii care pun botul...

      Daca zici ca tu esti laureat Nobel si noi restul tampiti , atunci ce ai scris e valabil la tine! 

      Domnul VG ati uitat de sugari, se poate asa neglijenta??, rog mai cititi ce mai e prin lume , la UK de ex. unde 80% din VACCINATI ghici ce?

      Sanatate, mintala mai ales, ca se pare ca unul arafat se crede inchizitor sef pe bietii romani, care nu mai pot nici sa se opereze ca asa dispune un imbecil. 

      Spui tu asta din vasta ta experiență de virusolog? AURolacule mai bine limitează-te la ce știi tu mai bine.

    Bestiile astea au luat cu imprumut, atatea doze dintr-astea mortale, incat ar putea injecta cu ele, intreaga populatie a Romaniei din toata Istoria ei! Astfel de masuri intra la categoria Genocid, inalta tradare si devalizarea finantelor publice, iar singura sentinta corecta si legitima pt astia, este pedeapsa cu moartea coroborata cu confiscarea tuturor averilor lor si a familiilor lor!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb